Uz debesu valstību devies liela mēroga aktieris, kuram viņa karjera bija svarīgākā dzīvē

 

Screenshot

Mūžībā aizgājis izcils aktieris, kura dzīve bija veltīta viņa karjerai. Viņa aiziešana atstājusi neaizpildāmu tukšumu gan viņa tuvāko cilvēku, gan viņa uzticamo skatītāju sirdīs. Šis aktieris nebija tikai viens no daudziem, bet gan personība, kura vārds spilgti izcēlās pasaulē.

Visa viņa dzīve bija veltīta skatuvei un ekrānam. Katrs lomas atveidojums, katrs priekšnesums bija izcils un neaizmirstams, liekot skatītājiem smieties, raudāt un just līdzi visdažādākajiem varoņiem, ko viņš iedzīvināja. Viņš bija ne tikai talantīgs aktieris, bet arī cilvēks ar milzīgu darba ētiku un aizrautību, kas spīdēja cauri katram viņa darbam.

Aiziešana mūžībā atgādina par to, cik īsa un dārga ir dzīve. Viņa mantojums turpinās dzīvot caur neskaitāmajiem priekšnesumiem, kas joprojām iedvesmo un aizkustina skatītājus visā pasaulē. Katra loma, ko viņš atveidoja, katra filma un izrāde, kurā viņš piedalījās, ir paliekošs viņa atmiņas apliecinājums.

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

Šis izcilais aktieris dzīvoja pilnvērtīgi, pilnībā nododoties mākslai, ko viņš tik ļoti mīlēja. Viņa aizraušanās un veltīšanās teātrim un kino bija nepārspējama, padarot viņu par iedvesmu daudziem citiem aktieriem un skatītājiem. Viņa aiziešana ir liels zaudējums, bet viņa dzīves darbs un sasniegumi paliks kā nem****īgs piemineklis viņa talantam un aizrautībai.

Viņa devums mākslai ir neizmērojams, un viņa atstātais mantojums turpinās iedvesmot nākamās paaudzes. Lai gan viņa fiziskā klātbūtne vairs nav ar mums, viņa garīgā ietekme un mākslinieciskie sasniegumi dzīvos mūžīgi, atgādinot par to, cik liela nozīme var būt vienam cilvēkam un viņa kaislībai pret savu darbu.

Diemžēl par skumjo vēsti.. 

87 gadus vecā aktiera dzīvību atņēma on******ja. Antonijs Lo Bianko mūžībā aizgāja, zaudējot cīņu ar **zi.

Amerikāņu kino, teātra un televīzijas aktieris no šīs pasaules šķīrās naktī uz 12. jūniju savās mājās. Par to ziņoja kinozvaigznes pārstāvis. “Antonijs Lo Bianko aizvadītajā naktī aizgāja mūžībā savā zirgu fermā Merilendā pēc cīņas ar v**i. Viņam līdzās bija sieva Alise,” teikts nekrologā.

Antonijs Lo Bianko dzimis 1936. gada 19. oktobrī Bruklinā itāļu pāra ģimenē, kuri bija emigrējuši no Sicīlijas. Pirms sāka veidot aktiera karjeru, Antonijs bija profesionāls bokseris. 1960. gadā viņš izveidoja teātra grupu un sāka spēlēt arī filmās. Brodvejā viņš debitēja 1964. gadā, bet gadu vēlāk iznāca pirmā filma ar viņa piedalīšanos.

Lasi vēl: Stipri pāragri 26 gadu vecumā aizsaulē devies neticami talantīgs sportists; viņš atrasts savā dzīvoklī

1971. gadā Antonijs filmējās filmā “Franču sakarnieks” – šis projekts kļuva par viņa lielāko lomu. Savas karjeras laikā kino viņš filmējies vairāk nekā 100 filmās, lielākos panākumus guva seriālos “Likums un kārtība”, “Volkers, Teksasas reindžers”, “Sanfrancisko ielas” un “Dzīves mīlestība”.

 

Leave a Comment