Unikālā diena, portāls un karmiskais pilnmēness: kas mūs gaida šodien, 24. februārī un kā pilnībā izmantot iespējas, ko sniedz 24. februāris?

Padomi 24. februāri

Pārdomājiet, kā vēlaties dzīvot savu dzīvi turpmāk. Apspriediet plānus ar savu partneri. Vai jūs redzat lietas vienādi? Vai jūs tiecaties pēc tām pašām lietām, vai esat sinhronizēti? Vai jums ir vienādi mērķi? Izdariet secinājumus.

Ja esat apņēmības pilni izbeigt kādas attiecības – pārtrauciet tās tuvākajās dienās.

Ja jūtat, ka atpaliekat no sava partnera (interesēs, progresā, attīstībā utt.) – paceliet sevi. Protams, ja vēlies saglabāt savu savienību. Vai arī motivē savu partneri pacelties uz augšu, ja viņš/viņa atpaliek.

Cilvēkiem, kuri atrodas mīlas trīsstūra attiecībās, šis Pilnmēness būs atsvaidzinošs brīdis. Un šis ir laiks, kad ir labi un labvēlīgi spert pirmos soļus, lai droši izkļūtu no šī trijstūra.

 

Apdomīgi un godīgi paskaties uz savām attiecībām. Ne tikai ar partneri. Bet ar cilvēkiem kopumā. Ir pienācis laiks atbrīvoties no ilūzijām.

“Ko tu sēsi, to tu pļausi…” – influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone par publisko kašķi ar Mika Dukura jauno draudzeni Kalendy

Ja esi vēlējies nomainīt darbu, nomaini to tagad.

Ja tev “palūdza” pamest darbu – nejūties slikti – tu vienkārši atbrīvojies no kaut kā, kam vairs nav nozīmīga loma tavā dzīvē. Tev priekšā ir jauni apvāršņi.

Lasi vēl: Anomālo klusumu uz planētas pārtrauks spēcīgākā vētra ar K indeksa stiprumu 3

Lasi arī: Piesargies! Ja izjuks attiecības ar šīm 4 zodiaka zīmēm, viņus aizmirst būs neiespējami

Tagad ir labvēlīgs laiks, lai tiktu galā ar savām bērnības traumām. Noslēgt, pabeigt, dziedināt un dzīvot brīvi un bez vecajām brūcēm, neatverot vecās rētas.

 

Leave a Comment