“Un vēl pat karstāks!” – meteorologs Toms Bricis paziņo, cik ļoti liels karstums mūs sagaida nākošajā nedēļā…

Foto – Pexels

Latvijā šobrīd valda patiesi vasarīgi laika apstākļi, diemžēl virsroku gūst sausums un visam, kas sastādīts dārzā, šis ir liels pārbaudījumu laiks. Ko par gaidāmajiem laika apstākļiem nākošajā saka laika ziņu eksperts Toms Bricis?

Šobrīd ir skaidrs, ka līdz pat maija nogalei Latvijā laiks būs vasarīgs un īpaši nemainīsies – būs silts, bieži pat karsts, saulains, bet vietām, lokāli, iespējami arī negaisi, tā vismaz liecinot šā brīža prognozes.

Šīs nedēļas otrā pusē termometra stabiņš pakāpsies no +23 līdz +26 grādiem, bet nedēļas nogalē kļūs vēl karstāks – uzsils līdz pat +28 grādiem. Tikai Rīgas līča piekrastē Kurzemē saglabāsies nedaudz vēsāks laiks – tu ap +20 grādiem, tātad, ja neesat no tiem, kas mīl karstumu, jādodas uz Kurzemes pusi!

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 44%

0%

Foto – Pexels

Lielākoties laiks būs saulains, tomēr vietām, īpaši Kurzemē un Zemgales rietumu daļā, veidosies lokāli negaisa mākoņi, kas nesīs īslaicīgas, bet dažviet arī stipras lietusgāzes. Iespējama arī krusa un spēcīgas vēja brāzmas. Un tomēr, tas vēl nav viss – kādus “pārsteigumus” mums sagādās laika apstākļi nākošajā nedēļā?

Raksta turpinājums nākošajā lapā:

Leave a Comment