Ukrainas astrologs dalās ar prognozi – kurām zodiaka zīmēm drīz sāksies pārmaiņu periods

Astrologs Vlads Ross ir sastādījis marta beigu horoskopu Zodiaka zīmēm, kuras gaida vislielākās pārmaiņas. Pēc viņa domām, dažiem cilvēkiem šis mēnesis nebūs viegls, bet kādam tomēr liktenis dos iespēju izbaudīt šo periodu.

Auns

Ja Auni marta beigās vēlas uzsākt jaunu biznesu, viņiem tas izdosies. Iespējams, tas prasīs mazliet vairāk laika, taču aktīva darbība palīdzēs ātrāk sasniegt rezultātus. Mēnesis ir labvēlīgs karjeras izaugsmei un uzņēmējdarbībai.

Taču mēneša pirmajā pusē Auni var iegūt ienaidniekus. Personīgajā dzīvē viss būs kārtībā, Aunam var rasties jauns hobijs. Bet v*lī*as jomā tev vajadzētu būt uzmanīgam.

 

Vērsis

Marts Vēršiem būs nodevīgs. Viņus var spēcīgi vilināt jaunas draudzības un romantiski piedzīvojumi. Darbības jomā viss izdosies no pirmā mēģinājuma.

Pielieto savu viltību, lai iegūtu to, ko vēlies. Mēneša pirmajā pusē tev jābūt piesardzīgam finanšu jautājumos. Uzmanieties, lai nenovājinātos im*nsi*tē*a, un savā uzturā iekļaujiet vitamīnus.

 

Aizpildiet šo testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

 

Dvīņi

Dvīņiem vajadzētu būt informētiem par visiem notikumiem – mācīties, vairāk lasīt, apmeklēt kursus un apmācības, mācīties valodas. Kas attiecas uz finansēm, Dvīņiem jācenšas atmaksāt visus parādus.

Lasi vēl: Divas Zodiaka zīmes jau nākošnedēļ stāsies pretī saviem ienaidniekiem un tas būs baisi

Personīgajā dzīvē var rasties problēmas – partneris var izraisīt greizsirdību. Esi piesardzīgs ar savām otrajām pusītēm. Arī ve*e*ī*as ziņā visam vajadzētu būt kārtībā. Jūs būsiet labā garastāvoklī.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment