Ukrainas astrologs dalās ar prognozi – kurām zodiaka zīmēm drīz sāksies pārmaiņu periods

Svari

Radošajiem Svariem vairs nav nepieciešams ierobežot savus impulsus, īpaši mēneša pirmajā pusē. Šī īpašība viņiem nesīs apbrīnojamus finansiālus panākumus un jaunas pazīšanās un sakarus.

Arī mīlas frontē viss izdosies, sievietēm ir iespēja iestāties grūtniecībai. Darbā izrādiet centību un neatlaidību. Naudas jomā viss būs labi, ja būsi apdomīgāks un neriskēsi. Neaizmirsti par atpūtu, jo iespējamas vājuma un spiediena svārstības.

 

Skorpions

Skorpioniem vajadzētu atteikties no iepriekšējām domām. Šis būs pārejas, pārvērtību un jauna sākuma periods. Tas būs kā celšanās no pelniem. Darbā Skorpioni var tikt kritizēti. Neuztraucieties, labāk dodieties uz kursiem, lai uzlabotu savas prasmes.

Var rasties konflikti ar darbiniekiem. Bet romantiskās attiecības var pāriet jaunā, nopietnākā līmenī. To veicinās mēneša otrā puse. Attiecībā uz sevi var rasties profesionālas darba kaites.

 

Strēlnieks

Tev var rasties sajūta, ka esi nonācis strupceļā. Šī iemesla dēļ pastāv risks, ka var nākties krist depresijā. Tomēr zvaigznes iesaka saņemties un turpināt strādāt. Tad tev viss izdosies.

Lasi vēl: Šī gada vasara būs anomāla un daudzi nemaz ko tādu nebūs gaidījuši – marts visu pasaka priekšā!

Attiecībā uz finansēm var rasties nevajadzīgi tēriņi. Arī personīgajā dzīvē viss nebūs tā, kā tu vēlētos. Tomēr marta beigas  tev sola labu pašsajūtu. Šis mēnesis būs labvēlīgs atvaļinājumam pie jūras vai kalnos.

Mēnesis būs labvēlīgs finanšu veiksmei, īpaši mēneša otrajā pusē. Galvenais ir neiesaistīties avantūrās. Tu vari iegādāties automašīnu vai nekustamo īpašumu. Tajā pašā laikā pievērsiet uzmanību tuvākajam lokam, kā arī veltiet laiku mīlestības sfērai.

 

Leave a Comment