Trīs zodiaka zīmes līdz 10. oktobrim piepildīs negatīvisma piltuvi; ļoti skumji

Astrologi atklājuši zodiaka zīmju pārstāvju, kuriem nāksies izciest karmas triecienu. Trīs zodiaka zīmju pārstāvju līdz malai piepildīs negatīvisma piltuvi.

Zvaigznes vēsta, ka šiem nelaimīgajiem nāksies izturēt smagus pārbaudījumus, saskarties ar cilvēkiem, kuri var iznīcināt un sabojāt visus plānus.

Lauva

Lauvas saskarsies ar netaisnības periodu. Tas var notikt darbā attiecībā uz kādu kolēģi, kuru nepatiesi apvainos, vai kuram tiks izteikts netaisns aizrādījums. Astrologi iesaka Lauvām iestāties par šo cilvēku, tādā veidā viņam palīdzot. Tas palīdzēs tālāk ietekmē nākotni.

 

Jaunava

Jaunavām var rasties divdomīga situācija. Šīs zīmes pārstāvji var nokļūt tādās lietās, kuras radīs apjukumu un novirzīs no ceļa. Zvaigznes iesaka pareizi izvēlēties vārdus, jo par tiem pēc tam nāksies atbildēt.

Ja radīsies jautājumi saistībā ar darbu, tad šajā ziņā labāk uz citiem nepaļauties, bet tikai uz sevi, jo ar savu pieredzi un zināšanām izdosies tikt galā ar izveidojušos situāciju.

Lasi vēl: “Pilnīgi neviens neatbrauca”: slavena dziedātāja ģimene neierodas uz viņa bērēm

 

Mežāzis

Mežāži var saskarties ar nelabvēļiem. Sākumā var šķist, ka tieši šie cilvēki grib vadīt visas lietas un projektus. Bet astrologi saka, ka jābūt uzmanīgiem attiecībās ar viņiem, jo viņi nepildīs solīto. Šīs zīmes pārstāvjiem labāk uzreiz neuzticēties tādiem cilvēkiem, bet pārbaudīt viņus.

Leave a Comment