Trīs pašas bīstamākās zodiaka zīmes – no viņām baidījās pat Vanga

Izrādās, ka aklā bulgāru gaišreģe mēģināja izvairīties no noteiktu zodiaka zīmju pārstāvjiem. Galu galā tie, pēc Vangas domām, atradās zem “augstāko spēku aizsardzības”.

Senāk tiem cilvēkiem, kas gribēja runāt ar bulgāru gaišreģi, kad Vanga vēl bija dzīva, vajadzēja stāvēt garās rindās. Taču ne visiem izdevās tikt līdz pašai sarunai.

Gaišreģes atteikumam sarunāties varēja būt daudz iemeslu, taču nereti būtiska nozīme bija atnākušās personas zodiaka zīmei. Kļuva zināms, ka Vanga tik ļoti uzmanījās no atsevišķiem zodiaka zīmju pārstāvjiem, ka vairākkārtīgi mēģināja no viņiem izvairīties.

Viņa sacīja, ka “viņi atrodas augstāku spēku aizsardzībā”. Kādos zvaigznājos dzimušo cilvēku likteņa “lasīšanai” Vanga nebija pieejama?

 

Lauva

Kāpēc Vanga atteicās pieņemt cilvēkus, kas dzimuši Lauvas zīmē? Tas ir vienkārši: tiek uzskatīts, ka starp šīs zvaigznāja pārstāvjiem ir pārāk daudz tādu cilvēku, kuriem pašiem ir kaut kādas ekstrasensoras spējas, pat ja viņi to neapzinās.

Lasi vēl: 62 gadu vecumā pēkšņi klusi un nemanāmi aizsaulē devies cienījams aktieri; viņu televīzijā ļoti mīlēja

Tāpēc Vangai bija ārkārtīgi grūti “lasīt” šādus cilvēkus, kas dzimuši Lauvas zīmē. Vēl viens iemesls bija gara un rakstura spēks, kas bieži vien nepakļāvās pat pašās ugunīgās zīmes pārstāvjiem. Šo cilvēku enerģija bieži parādās īsta haosa formā.

 

Nākošās zodiaka zīmes skaties tālāk

Leave a Comment