Trīs pašas bīstamākās zodiaka zīmes – no viņām baidījās pat Vanga

Skorpions

Kāpēc Vanga uzmanījās no cilvēkiem, kas dzimuši Skorpiona zīmē? Tieši viņi, pēc bulgāru gaišreģa domām, atrodas “augstāku spēku aizsardzībā”, taču gaišreģe nepaskaidroja, par kuriem spēkiem tieši ir runa.

Zināms vien tas, ka gadījumos, kad Vanga bija spiesta strādāt ar Skorpioniem, viņai pēc tam vajadzēja ilgu laiku, lai atgūtos. Darbs ar šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem viņai bija par grūtu.

Runa ir ne tikai par to, ka šī zvaigznāja pārstāvji ir apveltīti ar milzīgu spēku, kas ļauj viņiem citus burtiski hipnotizēt. Vienkārši zīlniece nekādi nevarēja redzēt šīs zodiaka zīmes pārstāvju likteni: ne pagātni, ne nākotni. Šķita, ka Skorpioni ir burtiski aizvērti.

 

Zivis

Vēl viena ūdens stihijas zīme, ar kuru Vangai nepatika satikties un strādāt, bija Zivis. Bet kāpēc? Pirmkārt, pati gaišreģa uzskatīja, ka šādiem cilvēkiem viņas palīdzība nav vajadzīga, jo šīs zodiaka zīmes pārstāvji lieliski spēj sakārtot savu likteni.

Lasi vēl: Džūlija Vanga atklāj, ka šāda laime notiek reizi gadā: Visu jūliju piecas zodiaka zīmes dzīvos uz panākumu viļņa

Zivīm ir labi attīstīta intuīcija, kas palīdz cilvēkiem pašiem izdarīt pareizo izvēli. Otrkārt, zem šī zvaigznāja dzimušos pavada neparasta veiksme, kas palīdz izvairīties no viltus, nodevības un neļauj nomaldīties no ceļa.

 

Leave a Comment