Trim zodiaka zīmēm no 8. līdz 14. janvārim būs lieliska nedēļa

2. Dvīņi

Dvīņi, šī jums būs fantastiska nedēļa. Tagad jūs varēsiet skaidri redzēt lietas, jo visi jūsu uzdevumi, kas saistīti ar darbu, šķitīs izpildāmi un saprotami. Vienīgais, kas kādu laiku jūs mulsināja, ir domas par to, ka jūs nevarat tikt galā ar slodzi.

Bet, izskatās, ka jūs spējat vairāk nekā domājat, un jūs patiesībā labi strādājat spiediena apstākļos. Tiesa, tas nenozīmē, ka šajā nedēļā uz jums tiks izdarīts spiediens, tomēr jums nāksies iziet cauri zināmai spriedzei.

Tā nu ir sanācis, ka jums patīk novest lietas līdz galam, un tas, ko jūs izdomāsiet šajā nedēļā, visticamāk šokēs tos, ar ko jo jūs kopā strādājat. Jūs jutīsieties atpūtušies un enerģijas pilni; šķiet, ka planētu kustība atbalsta jūs un jūsu pūles. Šajā nedēļā jums būs skaidra galva un jūs būsiet “veselā prātā.” Malači, jums atliek tikai visu izbaudīt.

 

3. Lauva

Lauvas, reizēm jūs varat būt spītīgas, bet palikt uz vietas nav jūsu lieta. Horoskops šai nedēļai priekš jums ir lielisks, jo tas aizdedzina jūsu iekšējo uguni.

Jūs būsiet kustībā, gūsiet lielus panākumus. Jūs gribat pozitīvo un tagad, kad jums tas ir, jūs gatavojaties ar to kaut ko iesākt.

Lasi vēl: Kena Bloka meita dalās ar emocionālu stāstu par savu tēvu: ”Es pazaudēju ne tikai savu tēvu”

Pirmā gada nedēļa nebija vienkārša. Jūs nedaudz jutāties kā lamatās un šķita, ka esiet zem spiediena, it kā jums vajadzētu piecelties uz uzstāties. Daudzi gaidīja, ka visas Jaungada apņemšanās īstenosiet divās dienās. Gada otrā nedēļa visu saliks savās vietās.

 

Leave a Comment