Kena Bloka meita dalās ar emocionālu stāstu par savu tēvu: ”Es pazaudēju ne tikai savu tēvu”

Amerikāņu autosporta leģenda un YouTube zvaigzne Kens Bloks 55 gadu vecumā gājis bojā sniega motocikla avārijā Jūtā.

Viņa meita Lija ar emocionālu ierakstu dalījusies soctīklos uzrunājot visus Bloka atbalstītājus. Šis laiks Bloka ģimenei ir sēru laiks un Bloka draugi lūdz ģimeni netraucēt šajā laikā. Bēru datums vēl nav paziņots.

Lija savā ierakstā dalās ar emocijām: ”Es pazaudēju ne tikai savu tēvu, bet arī savu labāko draugu. Viņš patiešām bija visa mana pasaule un vienīgais cilvēks, kuru es jebkad uzlūkoju. Neatkarīgi no tā, ko es darīju, viņš vienmēr mani atbalstīja.

Es nespēju noticēt, cik ātri viņš tika atņemts no mums visiem. Vārdi nevar aprakstīt, cik ļoti brīnišķīgs cilvēks bija mans tētis, viņš 55 gadu laikā paveica vairāk, nekā vairums cilvēku varēja 10 mūžu laikā, un nodzīvoja savu dzīvi pilnībā katru dienu to izbaudot”.

”Viņš vienmēr darīja to, ko mīlēja, neatkarīgi no tā, līdz pat pēdējai sekundei, un vienmēr bija ar mani, maniem brāļiem un māsām un manai mammai. Viņš nekad neteica nē kaut kam, ko vēlējāmies izmēģināt, nekad nespieda mums patikt to, kas viņam patika, tikai atvēra durvis, lai mēs varētu izpētīt.

Viņš nekad nepalaida garām iespēju palīdzēt mums izaugt par labiem cilvēkiem, viņš vienmēr man teica, ka vēlas, lai mēs būtu vēl pārsteidzošāki, gādīgāki, laimīgāki, nesavtīgāki, cilvēki nekā viņš un mana mamma.

Lasi vēl: “Alise vairs nav tā pati. Laiks ir nežēlīgs”;  Parādījušies jauni foto ar savulaik tik slaveno PSRS laika aktrisi Alisi Freindlihu

Viņš vienmēr palīdzēja citiem un atvēra durvis tik daudziem citiem cilvēkiem. Es varu tikai cerēt, ka izdarīšu uz pusi tik pārsteidzošas lietas, ko viņš izdarīja.”

 

Leave a Comment