“Alise vairs nav tā pati. Laiks ir nežēlīgs”;  Parādījušies jauni foto ar savulaik tik slaveno PSRS laika aktrisi Alisi Freindlihu

Internetā plašas diskusijas izraisījuši jauni foto ar savulaik tik slaveno PSRS laika un kino aktrisi Alisi Freindlihu, kurai bija tūkstošiem pielūdzēji arī Latvijā. 

Galvenā cilvēku atziņa ir, ka, lai arī aktrise ir novecojusi un laiks nesaudzē nevienu, viņa arvien izskatā starojoša un viņas acis mirdz.

Aktrise ir reta viešņa dažādos saviesīgos pasākumos un zvaigžņu ballītēs. 86 gadus vecā aktrise dod priekšroku sev tuvu un mīļu cilvēku sabiedrībai, tomēr jāvērtē sievietes profesionalitāte.

Neskatoties uz savu lielo vecumu, Freindliha turpina parādīties uz teātra skatuves, iepriecinot fanus ar savu darbu.

Alise Freindliha (krievu: Алиса Бруновна Фрейндлих, dzimusi 1934. gada 8. decembrī) ir padomju / krievu teātra un kino aktrise.

Lasi arī: Uzmanību! Līdz pirmdienai Aizkrauklē un Jēkabpilī izsludina nopietnu brīdinājumu

Lūk kadri no viņas filmas: 

1971. gadā Freindlihai piešķirts Krievijas PFSR Tautas skatuves mākslinieces nosaukums, bet 1981. gadā — PSRS Tautas skatuves mākslinieces nosaukums. Apbalvota ar K. Staņislavska vārdā nosaukto Krievijas PFSR Valsts prēmiju (1976), trim Krievijas Federācijas Valsts prēmijām (1996, 2001, 2008) un Krievijas Federācijas valdības prēmiju (2010).

 

 

Šķir otru lapu,  lai lasītu tālāk un apskatītu pēdējos FOTO 

Leave a Comment