Likteņa bumerangs: zodiaka zīmes, kurām ar 8. janvāri nāksies atbildēt par pagātnes kļūdām

Laikā, kad Lilita būs Lauvas zīmē, uzreiz vairākām zodiaka zīmēm nāksies saskarties ar karmu. Kā mīkstināt Visuma triecienus? Lilita ir melnais mēness. Pseidoplanēta, kuru nevajadzētu novērtēt par zemu.

Viņai ir liela ietekme uz cilvēkiem, jo Lilita ir atbildīga par iekšējo dēmonu kārdināšanu. Tas provocē cilvēku uz nelietīgu rīcību, kā arī uz egoisma, augstprātības, alkatības un izvirtības izpausmēm.

Svari

Pirmām kārtām uzmanīties nepieciešams šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem. Svari vienmēr cenšas rīkoties taisnīgi. Bet, dzenoties pēc patiesības, viņi bieži vien zaudē ko cilvēcisku.

Periodā no 2023. gada 8. janvāra līdz 3. oktobrim šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem nāksies atbildēt par pagātnes kļūdām. Atcerieties, iespējams, jūs kādu aizvainojāt, rīkojāties emociju pavadā vai bijāt pārāk skarbi konflikta situācijās.

Ātrāk palūdziet piedošanu, kamēr Visums nav sācis dot graujošos triecienus jūsu liktenim.

 

Lauva

Protams, Lauvas nevar palikt malā, kad Lilita ir viņu zīmē. Līdz 2023. gada 3. oktobrim Lauvas nokļūs vērtību pārvērtēšanas periodā. Vairums šīs zodiaka zīmes pārstāvju sapratīs, ka viņu iepriekšējām prioritātēm vairāk nav lielas vērtības.

Lasi vēl: Neiroķirurgs atklājis, kādā stāvoklī šobrīd atrodas slavenais sacīkšu braucējs Mihails Šūmahers

Bet nepieciešams būt uzmanīgiem, jo tagad ir laiks, kad jūs nevarat rīkoties adekvāti vienā vai otrā situācijā. Melnais mēness var sodīt arī tās Lauvas, kuras mīl pieņemt steidzīgus lēmumus. Pirmām kārtām zem trieciena var atrasties savstarpējās attiecības ar radiniekiem un draugiem.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasi tālāk

Leave a Comment