8 pazīmes, kas liecina – laiks atvadīties no pašreizējām attiecībām! Necenties neko glābt – tas ir bezjēdzīgi!

Kā noteikt, kad ir pienācis laiks pielikt punktu mīlas attiecībām? Kā saprast, ka vairs nav ko glābt un jāatvadās no līdzšinējās dzīves un jādodas tālāk? Noskaidrosim!

 

 

1.pazīme.

Tu esi saskārusies ar gazlaitingu (psiholoģiskas manipulācijas veids), kad tavs partneris saka:
“Tu visu saprati nepareizi”
“Tu pārāk asi reaģē”
“Tev nevar izdabāt”
“Tu fantazē, es tā neteicu”

Gazlaitings (no angļu valodas termina “Gaslighting”) ir sarežģīts psiholoģiskās vardarbības veids, kad cilvēks mēģina tevi pārliecināt, ka tu redzi pasauli nepareizi, izkropļotu un ka patiesībā viss ir pavisam savādāk. Ja runa ir par gazlaitingu attiecībās, noteikti labāk tās izbeigt.

 

Lasi vēl: Liela veiksme: četras zodiaka zīmes 2023. gadā iegūs peļņu, par kādu viņi pat nav sapņojuši

 

2.pazīme.

Attiecību saglabāšana interesē tikai tevi nevis tavu partneri
Attiecības ir divu cilvēku darbs, tas ir pastāvīgs un nerimstošs. Ja tikai tu veic ieguldījumu partnerattiecībās, ja tikai tu centies tās saglabāt, padomā: vai tev tiešām tas ir vajadzīgs? Kādu laiku, protams, tu vēl spēsi noturēt attiecības, bet cik tas vēl vilksies?

 

3.pazīme.

Tu izjūti fizisku riebumu pret savu partneri
Mūsu ķermenis par mums zina vairāk, nekā mēs domājam. Ja ķermenis uz partneri reaģē ar riebumu, ja vairs negribas viņam pieskarties, apskaut, noskūpstīt, tas, visticamāk, nozīmē, ka attiecības glābt ir par vēlu.

 

4. pazīme.

Viņš tev regulāri melo un nepilda solījumus
Attiecības ir saistītas ar uzticību un spēju paļauties vienam uz otru. Ja partneris tev pastāvīgi melo, ja viņa solījumi nav nekā vērti, ja uzticība ir pilnībā sagrauta un tu nevari paļauties uz viņu, iespējams, tas ir iemesls attiecību pārtraukšanai.

 

 

Turpini skatīt pārējās pazīmes nākošajā lapā

Leave a Comment