8 pazīmes, kas liecina – laiks atvadīties no pašreizējām attiecībām! Necenties neko glābt – tas ir bezjēdzīgi!

5.pazīme.

Problēmas attiecībās negatīvi ietekmē citas tavas dzīves jomas
Ja attiecību dēļ cieš tavs darbs, aizraušanās, saziņa ar citiem cilvēkiem, padomā, vai tas ir tā vērts. Piemēram, ja tev pieprasa pamest darbu un sēdēt mājās. Vai arī pārtraukt apmeklēt deju/dziedāšanas/makramē nodarbības. Vai arī izbeigt sazināties ar draugiem vai ģimeni. Tās visas ir neveselīgu attiecību pazīmes, kas nodara vairāk ļauna nekā laba.

 

6. pazīme.

Attiecībās tu nevari būt tu pati
Ja tu esi spiesta nepārtraukti izlikties, pielāgoties un piemēroties, šīs attiecības nav tas, kas tev nepieciešams. Veselīgu attiecību galvenais “bonuss” ir spēja tajās būt pašam, necenšoties no sevis tēlot to, kas neesi. Ja tas nav iespējams, ja partneris nepieņem tevi kā tādu, kāda esi, kāpēc tev ir vajadzīgas šīs attiecības?

 

Lasi vēl: Nauda viņiem seko; finanšu labums drīz kritīs uz 4 zodiaka zīmēm

 

7. pazīme.

Tavas jūtas pastāvīgi tiek noniecinātas
“Tev nav par ko apvainoties”
“Es neko tādu neizdarīju
“Tu pati izdomāji problēmu un izpūt no mušas ziloni”

Šādi teicieni ir tavu jūtu devalvācija. Atceries: tev ir tiesības just visu, ko jūti. Tostarp skumjas, aizvainojumu, sāpes, vilšanās, dusmas, bailes un jebko citu. Un – ja partneris nespēj pieņemt tavas jūtas, ja viņš tās pastāvīgi noniecina, padomā: kāpēc tev ir vajadzīgs šāds dzīvesdraugs?

 

8. pazīme.

Starp jums nav tuvības
Šeit es domāju emocionālo tuvību, spēju atklāti dalīties savā pieredzē un sirsnīgi izrunāties, atbalstīt un mierināt vienam otru. Intimitāte, iespējams, ir visvērtīgākā lieta, kam attiecībās vajadzētu būt. Ja tās nav, tad jūsu starpā nav arī nekādu attiecību.

Leave a Comment