81 gada vecumā mūžībā devies visiem zināms izcilais aktieris: ”Viņš bija apbrīnojami apdāvināts aktieris”

Mūžībā devies izcils aktieris. Viņš aizsaulē devās 81 gada vecumā. Viņš ir spēlējis leģendārajās un atpazīstamajās filmās. Diemžēl aktieris zaudēja cīņā ar vēzi. 

Mūžībā aizgājis Holivudas aktieris Ērls Boens. Viņam bija 81 gads. Viņš bija vienīgais aktieris, izņemot Arnoldu Švarcenegeru, kurš spēlēja pirmajās trīs leģendārās franšīzes filmās.

Ērls Boens nomira Havaju salās. Par to ziņoja viņa radinieki. Aktieris cīnījās ar vēzi. 2022. gada rudenī viņam tika diagnosticēts 4. stadijas plaušu vēzis.

Roberts Patriks, kurš kopā ar Ērlu filmējās filmā “Terminators 2: Pastarā diena”, izrādīja viņam cieņu. “Ļoti skumji dzirdēt, ka Ērls Boens ir aizgājis mūžībā. Viņš bija apbrīnojami apdāvināts aktieris un labs puisis. Izsaku līdzjūtību viņa ģimenei,” sociālajā tīklā rakstīja Patriks.

Ērls Boens dzimis 1945. gada 7. novembrī Ņujorkā. Viņa filmogrāfijā ir 200 filmu. Viņš ir vislabāk pazīstams ar psihiatra Pītera Zilbermana lomu filmās “Terminators” (1984), “Terminators 2: Pastarā diena” (1991) un “Terminators 3: Mašīnu sacelšanās” (2003). Viņš spēlēja arī tādās filmās un seriālos kā “Mana pamāte ir citplanētietis”, “Pludmales patruļa”, “Santa Barbara” un citos.

Andželas Pērles horoskops nedēļai no 2023. gada 9. līdz 15. janvārim visām zodiaka zīmēm

Boens 1970. gadā apprecējās ar aktrisi Kerolu Kīnu. Viņa nomira 2001. gada 23. aprīlī no olnīcu vēža. Viņai bija 58 gadi. Aktierim palika viņa otrā sieva Ketija, meita Rūbija un mazbērni Kimija Abarisija un Kimo Harbins.

Lasi vēl: Trim zodiaka zīmēm no 8. līdz 14. janvārim būs lieliska nedēļa

Savukārt galvenās lomas atveidotājs filmā “Terminators” pirms gada kļuva par vecpuisi. Arnolds Švarcenegers izšķīrās no Marijas Šraiveres. Prāva starp amerikāņu aktieri un žurnālisti ilga vairāk nekā 10 gadus.

 

Leave a Comment