Trim horoskopa zīmēm rītdien garantēta nauda un veiksme. Pārējām būs jāpacīnās ar sava rakstura negatīvajām šķautnēm!

Rītdienas aktīvā atmosfēra var pārsteigt: zvaigznes mudinās uz pacietību un centību. Piemērots laiks ikdienas darbu veikšanai, darbvirsmas sakārtošanai vai visu to darbību īstenošanai, kuras līdz šim tika atliktas uz vēlāku laiku.

Taču – rītdien labāk atteikties no svarīgām sarunām, jo nebūs viegli atrast savstarpēju sapratni ar cilvēkiem.

Attiecībās ar apkārtējiem un īpaši ar otru pusīti nepieņem pārsteidzīgus lēmumus, jo pastiprināts aizvainojums (dienas īpatnība) var izraisīt attiecību pasliktināšanos, kaitinošus konfliktus un pārpratumus. Personīgajā dzīvē gaidāmi sarežģījumi, bet vairāku horoskopa zīmju pārstāvjiem paveiksies ar naudu.

Auns

Rītdien Auns gremdēsies savā iekšējā pasaulē. Tomēr tā būs ļoti pievilcīga un piepildīta ar daudzām burvīgām krāsām un attēliem. Tādās dienās ir labi pasapņot, nodarboties ar radošumu, pazvilnēt ērtā atpūtas krēslā ar grāmatu rokās. Bet vēl labāk – uzaicināt kādu citu pievienoties tev šajā mazajā pasaulītē, lai nejustos tik vientuļi!

 

Vērsis

Rītdien jau no paša rīta Vērsis riskē iegrimt savu aktuālo jautājumu risināšanā. Un nebūt nav obligāti, ka šie jautājumi ir nopietni un svarīgi. Drīzāk, gluži otrādi, rīt jebkuras nelielas nedienas var piesaistīt Vērša uzmanību tik ļoti, ka šķitīs, ka ir darīšana ar grandiozu problēmu! Ja nevēlies visu dienu veltīt sīkumiem, mēģini tiem piešķirt iespējami mazāku nozīmi.

 

Dvīņi

Rīt Dvīņi riskē pilnībā piedzīvot visus teiciena “Aizliegtais auglis ir salds” jaukumus. Dažas intereses (ne vienmēr svarīgas) šīs zodiaka zīmes pārstāvjus aizraus tik ļoti, ka viņi aizmirsīs par visu pārējo.

Tādējādi dienas iznākums ir atkarīgs tikai un vienīgi no tā, ar ko tieši Dvīņi aizrausies. Rītdien ir liela iespēja iztērēt laiku pilnīgām muļķībām, taču, ja Dvīņi paveiks ko lietderīgu, viņi var sasniegt izcilus rezultātus! Īpaši veiksmīgs būs mēģinājums nopelnīt naudu: diena tam ir kā radīta!

 

Vēzis

Vēzis sevi žēlos visas dienas garumā. Un nav svarīgi, vai tam ir nopietni iemesli, vai ne. Vēzim pietiek pat ar nelielu aizvainojumu, lai dvēselē sajustu stipras sāpes. Padodoties šim impulsam, Vēzis riskē pavadīt visu dienu drūmā noskaņojumā. Nē, žēlot sevi, protams, dažreiz ir jauki, bet ne jau tik lielā mērā!

 

Lauva

Rītdien Lauvam ir noderīgi sakārtot sakrājušās lietas: viņa efektivitāte un aktivitāte būs augstā līmenī! Prāts šajā dienā darbosies ātrāk un labāk nekā parasti, turklāt Lauvas koncentrēšanās spējas būs apskaužamas.

Šajā stāvoklī šīs zodiaka zīmes pārstāvji spēs atrisināt daudzas problēmas. Taču rītdien labāk mazāk uzmanības pievērst apkārtējiem – viņiem ir savas lietas un intereses, Lauvam savas.

 

Jaunava

Rītdien Jaunavai vieglāk nekā parasti veiksies uzdevumi, kas prasa rūpību, uzmanību un pacietību. Viss, kas saistīts ar mācībām, atskaišu rakstīšanu, plānu, grafiku utt. sola tevi iepriecināt ar saviem rezultātiem, bet nauda pati nāks tavās rokās – tikai spēj ņemt!

Lasi vēl: 8. novembrī daudzviet tika pārspēts karstuma rekords. Trešdien arī būs rekordsilts laiks

Taču emocijās viss nebūs tik saulaini. Šī diena ir tikpat nepiemērota romantikai kā grāmatvedības atskaite, lai atzītos mīlestībā. Rītdien Jaunavas omu pamatīgi iedragās saasināta aizkaitināmība. Neļauj šai sajūtai sabojāt tavu dienu.

 

Svari

Rītdien Svariem var rasties dīvaina vēlme demonstrēt citiem savu aizskarto cieņu. Un nav svarīgi, vai Svariem ir patiesi iemesli aizvainojumam, tomēr doma, ka viņu talanti ir palikuši nenovērtēti, atkal un atkal sabojās garastāvokli šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem. Protams, dažreiz ir patīkami sevi žēlot, bet tomēr mēģini neaiziet pārāk tālu. Patiesībā viss nav nemaz tik slikti!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment