98 gadu vecumā mūžībā devies izcils aktieris; viņa sieva neslēpj asaras

Diemžēl pienākusi sēru vēsts no kādas ģimenes, kura ar skumjām paziņoja par izcila aktiera aiziešanu mūžībā. 

Ārzemju aktieris Leslijs Filipss, kurš bija pazīstams ar lomu ”Carry On” filmās, pēc ilgstošas ​​slimības miris 98 gadu vecumā. Filipss bija pazīstams arī jaunākiem faniem kā baisās cepures balss Harija Potera filmās.

“Viņš vienkārši bija nacionālā bagātība. Cilvēki viņu mīlēja. Viņu slavēja un cienīja visur, kur viņš devās.”, šādi komentēja šo sēru vēsti viņa sieva, Zara.

Filipsa aģents Džonatans Loids apstiprināja, ka zvaigzne pirmdien mierīgi aizgājusi mūžībā miegā, savās mājās. Savas astoņu desmitgažu karjeras laikā komiksu aktieris filmējies vairāk nekā 200 filmās, TV un radio seriālos.

Viņš bija pazīstams ar tādām populārām frāzēm kā “Ding dong” — atsauce uz viņa varoņa Džeka Bela vārdu 1959. gada filmā Carry on Nurse — “es saku” un “Nu, sveiks”, ko viņš teica ar suģestējošu intonāciju.

Lasi vēl: 2022. gada nogalē liktenīgas ziņas no pagātnes saņems trīs zodiaka zīmes

Filipss tika iecelts par OBE 1998. gada dzimšanas dienas apbalvojumu sarakstā un tika paaugstināts par CBE 2008. gada Jaungada apbalvojumos. Aktieris 90 gadu vecumā cieta divus insultus ar sešu mēnešu starpību.

Visdziļāko līdzjūtību!

 

Leave a Comment