Šīs ir tās 4 frāzes ar kurām tu vienā acumirklī vari nokaitināt vīrieti; par #nr4 viņš tev nekad vispār nepiedos!

Neskatoties uz visu savu iekšējo spēku un nelokāmību, daudzi vīrieši ir diezgan neaizsargāti. Viņu sirdis bieži var sagraut frāze, kas no mūsu viedokļa ir pilnīgi nevainīga.

Šīs ir frāzes, kas var sadusmot un aizvainot jebkuru vīrieti. Atcerieties šīs frāzes un nekad neaizmirstiet, cik tie ir skarbi un vīriešiem ļoti nepatīkami.

Tavs (sports, piemēram, basketbols) ir nieks

Jebkuram vīrietim šī aizraušanās ir svēta dāvana. Neatkarīgi no tā, kas viņam patīk, viņš to izbauda pilnībā, un tas viņam sagādā prieku. Ja jūs runājat pret to, kas jūsu biedram ir dārgs, jūs riskējat automātiski kļūt par ienaidnieku.

 

”Labāk nesāc”

Ja vīrietis vēlas ar tevi runāt, bet tu izvairies no sarunas, neapmierināti izsakot viņam šo vai līdzīgu frāzi, tad tas noteikti novedīs pie strīdiem. Vīrieši, tāpat kā mēs, nav telepāti. Ja neesat ar kaut ko apmierināts, labāk par to runāt nekavējoties.

 

”Mums vajag parunāt”

Vai arī: “Man ar tevi ir nopietna saruna”, līdzīgas frāzes nekavējoties noskaņo sarunu biedru uz negatīvām emocijām. It īpaši, ja starp viņiem un sarunu ir pagājis zināms laiks: iedomājieties vīrieša stāvokli, kuru pastāvīgi nomoka satraucošā nenoteiktība.

 

”Bet man mamma teica, ka…”

Nepārprotami, vecāki – liela autoritāte, bet ja jūs visu laiku atsaucieties uz savas māmiņas domām, vīrietim var rasties sajūta, ka viņš dzīvo nevis ar jums, bet ar jūsu māti. Parunāt ar māti, pajautāt viņai padomu – protams nekā slikta nav, bet attiecību risināšanā labāk uz to neatsaucieties.

 

”Es esmu nesmuka/resna”

Nekritizējiet sevi vīrieša klātbūtnē, jo stiprā dzimuma pārstāvjiem, kā likums, ir nosliece ticēt tam, ko dzird no mums, un ja visu laiku savam izredzētajam klāstīsi, ka esi resna, tad ar laiku viņš vairāk pievērsīs uzmanību tavai figūrai. Ja runāt ar vīrieti par sevi, tad tikai par saviem dotumiem – netikumus atstājot draudzenēm.

 

”Kas tev vispār mugurā?”

Dažreiz mēs nesaprotam vīriešu gaumi, bet viņi saprot mūsu. Tā ir dabiska parādība. Dzirdot tavus kritiskos vārdus par savu stilu, viņš to, iespējams, uztvers kā tavu ierasto neapmierinātību ar visu. Dodieties kopā ar viņu iepirkties un izbaudiet sarunu, nejauši iesakot, kas viņam varētu izskatīties labi.

 

”Ko tu blenz uz viņu”

Kopš seniem laikiem vīriešus ir piesaistījušas skaistas meitenes, taču skatīties uz vienu viņiem nav nekas īpašs. Ir nepareizi nekavējoties uzskatīt savu partneri par dzimtenes nodevēju un apsvērt šķiršanās pieteikumu.

Lasi vēl: 2022. gada nogalē liktenīgas ziņas no pagātnes saņems trīs zodiaka zīmes

Vairums skatienu beidzas ar skatieniem, vai ir vērts krist panikā? Viņš joprojām ir seksuāli aktīvs, un tas ir labi. Ja viņš jau ir tevi ļoti sāpinājis, mēģiniet viņam atbildēt tāpat, kā jūs atbildētu jaukam puisim.

 

Leave a Comment