Traģēdija: Sieviete strīda karstumā metās virsū savam dzīvesbiedram, tad notiek negaidītais!

Sieviete no Lielbritānijas strīda laika nogrūda savu draugu no Turcijas viesnīcas balkona, raksta Daily Mail. Vīrietis no gūtajām traumām notikuma vietā mira.

Kā pastāstīja viesnīcas darbinieki, pāris stundas pirms incidenta pāris lietoja daudz alkohola. 31 gadu vecā Mērija Keilija bija tik piedzērusies, ka viesnīcas darbiniekiem nācās viņu aizvest uz istabu.

Pēc tam viņas draugs 21 gadu vecais Raiss nokāpa uz pirmā stāva bāru, taču viņam apkalpošana tika atteikta stiprā reibuma dēļ, raksta tautaruna.nra.lv.

Lasi vēl: Rītiņa brālis atklāj, ko skumju pēc Mārtiņa nāves: ”Ir grūti noticēt, ka tas notiek”

Kad vīrietis atgriezās istabā, starp viņu un sievieti izcēlās strīds, kas beidzās ar Raisa izkrišanu no balkona. Aculiecinieki ziņoja, ka īsi pirms tam abi skaļi skaidroja attiecības.

Pēc tam, kad policija pārbaudīja pāra istabu, uz sienām tika konstatētas asinis. Pēc Mērijas teiktā, Raiss nejauši savainojās, tādēļ uz sienām bija asinis. Vēlāk sieviete atzina, ka viņai patiešām bija kautiņš ar Raisu, kad uzzināja, ka viņš viņu krāpis, taču vēlāk viņa atsauca savus vārdus. Turklāt Mērija ziņoja, ka draugam bijušas domas par pašnāvību.

Tomēr Turcijas izmeklētāji uzskata, ka Mērija savu puisi no balkona izgrūdusi greizsirdības dēļ, un pieprasa viņai mūža ieslodzījumu.

Tautaruna.nra.lv

Leave a Comment