Tikai 31 gadu vecumā bojā gājusi sporta zvaigzne, kura iedvesmojusi veselu paaudzi; “Šodien raud visi, kuri viņu pazina”

 

Tagad ir apstiprināts, ka Pola ir traģ**ki aizgājusi mūžībā 31 gada vecumā pēc briesmīgas Autoa****jas.

Sirdi plosošais negadījums notika, kad Pola brauca ar savu 10 mēnešus veco dēlu, bet iekļuva briesmīgā septiņu automašīnu sadursmē, ko izraisīja nekontrolējama kravas automašīna.

Negadījums notika netālu no Toronto, kur nekontrolējama kravas automašīna izbrauca cauri būvdarbu zonai un sadūrās ar rindā gaidošajām automašīnām, tostarp arī ar Polas automašīnu.

Lai gan viņas dēls brīnumainā kārtā izdzīvoja avārijā, viņš tika nogādāts bērnu Slim**cā, lai ārstētos no sadursmē gūtajiem ievainojumiem, kas nav dzīvībai bīstami.

Lasi arī: Pārsteidzošas 5 lietas, kas var notikt, ja tu aizej gulēt izsalcis

Lasi arī: “Meklējot, aizsardzību un iedvesmu, daudzi cilvēki bieži pievēršas eņģeļu saziņai..”; Izvēlieties vienu kristālu, lai saņemtu savu svēto vadošo vēstījumu 

Kanādas Daiļslidošanas federācijas paziņojumā teikts:

“Ar smagu sirdi Kanādas Daiļslidošanas federācija paziņo, ka pēkšņi mūžībā aizgājusi mūsu daiļslidošanas kopienas locekle Aleksandra Pola.

Reaģējot uz traģ**ko ziņu, ir izveidota GoFundMe lapa, lai atbalstītu Polas ģimeni.

Šī lapa ir guvusi milzīgu atsaucību, un ir savākti jau 204 000 ASV dolāru, lai palīdzētu viņas atraitnim Mičelam Islamam audzināt viņu dēlu Čārliju.

Lapā publicēts sekojošs vēstījums: “Tā kā Kanādas veiksmes stāsts ir traģ**ki pārtraukts, Aleksa tiks pieminēta kā kaislīga, apņēmīga jauna dāma, kas spēja izgaismot jebkuru telpu, kurā viņa ienāca.

Viņa bija ne tikai laipna, izglītota, asprātīga un apņēmīga, bet Aleksa bija arī starptautiskās daiļslidošanas sabiedrības sastāvdaļa, pārstāvot Kanādu Olimpiskajās spēlēs.

Bet pāri visam Aleksu atcerēsimies kā mīlošu meitu, māsu, sievu un māti Čārlijam.”

Pola aiz sevis atstāj mantojumu, kas skāra ne tikai daiļslidošanas sabiedrību, bet arī visus, kam bija tā privilēģija viņu pazīt.

Leave a Comment