“Meklējot, aizsardzību un iedvesmu, daudzi cilvēki bieži pievēršas eņģeļu saziņai..”; Izvēlieties vienu kristālu, lai saņemtu savu svēto vadošo vēstījumu

Ir svarīgi apzināties, ka eņģeļi ieskauj mūs visus neatkarīgi no mūsu uzskatu sistēmas. Pat ja cilvēks personīgi nepiekrīt eņģeļu pastāvēšanai, šīs debesu būtnes joprojām pastāv mūsu vidū.

 

Eņģeļi pārsniedz reliģiskās robežas, jo tie ir tīras enerģijas un mīlestības būtnes, ko radījis Dievišķais. Tajos mīt paša Dievišķā dzirksts. Šī pati būtība atbalsojas katrā no mums, jo mēs nesam to pašu Dievu būtības mirdzumu, kas mums tika dots mūsu dvēseles radīšanas laikā.

Lai jūsu ceļojumu apgaismo eņģeļu klātbūtne un lai jūsu saikne ar šīm debesu būtnēm sniedz jums dziedināšanu, vadību un nebeidzamu iedvesmu.

 

Izvēlieties kristālu, kas rezonē ar jūsu sirdi, un ļaujiet tā svētajam vēstījumam atklāties jūsu priekšā.

 

1. Ametists

Ametists ir kristāls, kam ir spēks vairot garīgo apziņu un atvieglot ceļu uz augstākiem apziņas stāvokļiem. Tās enerģija kalpo kā katalizators intuīcijas atvēršanai, ļaujot izveidot dziļāku saikni ar dievišķo sfēru.

Turklāt ametistam piemīt spēja attīrīt un aizsargāt auru.

Sava eņģeļa vadībā jūs saņemat šādu vēstījumu: ir pienācis laiks atbrīvot sevi no nopietnības, kas jūs nomāca. Veltiet mirkli, lai atcerētos dienas, kad jūs bez piepūles izstarojāt prieku un atdzīvinājāt katru tikšanos.

Pēdējā laikā jūs nesat citu nastu un ļaujat no jums neatkarīgiem apstākļiem izsūknēt jūsu enerģiju. Tas ietekmēja jūs gan fiziski, gan morāli, atspoguļojoties jūsu garā. Tagad ir obligāti jāpiešķir prioritāte pašaprūpei un jāatgūst vieglums, kas kādreiz apgaismoja jūsu būtni.

Lasi vēl: ”SEB banka” paziņo ļoti svarīgu ziņu, visiem lietotājiem! Izlasi rūpīgi!

Šodien veltiet laiku tam, lai darītu lietas, kas jums sagādā prieku. Ļaujiet sev iegremdēties apkārtējā skaistumā – Visuma radījumos. To darot, jūs paaugstināsit savu enerģiju, atdzīvināsit prātu, ķermeni un dvēseli.

Atcerieties, ka jums ir iespēja mainīt savu enerģiju un atgūt savu iekšējo mirdzumu. Aptveriet sevī rotaļīgo garu un atklājiet dzīves burvību no jauna.

Turpini lasīt, kādi ir pārējo kristālu vēstījumi, nākošajā lapā

Leave a Comment