Tiešs Visuma uzbrukums. Nākamo 5 dienu laikā 3 zodiaka zīmes nonesīs Melnā mēness trieciens

Šo zodiaka zīmju pārstāvjiem nāksies izturēt jaunus likteņa pārbaudījumus

Astrologi noteikuši zodiaka zīmes, kuras tuvāko piecu dienu laikā no kājām nonesīs Melnā mēness triecieni. Tiešs Visuma uzbrukums skars uzreiz trīs zodiaka zīmju pārstāvjus, un viņiem pa pēdām sekos jauni likteņa pārbaudījumi. Zvaigznes paredz, ka šiem nelaimīgajiem skarbajā dzīves periodā neklāsies viegli.

Vēršiem kontaktā ar kolēģiem un priekšniecību nāksies ļoti uzstājīgi aizstāvēt savu viedokli. Zvaigžņu pazinēji ir pārliecināti, ka sliktā garastāvokļa cēloņi var slēpties uzturā un mazkustīgā dzīvesveidā. Panākumi gaidāmi intelektuālā darbā. Labāk pacensties plānot laiku un vairāk atrasties svaigā gaisā.

Lasi vēl: Izskan minējums par iespējamu “lokdaunu” uzreiz pēc vēlēšanām; progresē strauja saslimšana

Vēžiem nepieciešams būt daudz uzmanīgākiem ar vēlēšanām, par kurām nav pārliecināti. Solījumi, kas doti citiem un sev pašam, šajā laikā var tikt lauzti. Tomēr zvaigžņu speciālisti saka, ka tagad ir labs laiks uzsākt visa veida kopīgas lietas ar citiem. Tiesa, jāņem vērā tas apstāklis, ka apkārtējiem tagad daudz vieglāk nekā citkārt ir manipulēt ar Vēžu emocijām.

Skarbi un iepriekš neparedzēti apstākļi var nedaudz piebremzēt Ūdensvīru darbu. Šajā laikā aktīvā enerģija ar grūtībām padosies kontrolei, kas dažus šīs zīmes pārstāvjus pamudinās uz dīvainu rīcību. Šajās dienās ir ieteicams apciemot radiniekus un tuvus cilvēkus. Astrologi paredz, ka tagad iestājas lielu pārmaiņu laiks, tāpēc vislabāk mierīgi reaģēt uz visu apkārt notiekošo.

Leave a Comment