Tiek atklātas detaļas par Tukumā mīklainos apstākļos nomirušo zīdainīti; aculiecinieki ir gatavi stāstīt

Ir skaidrs, ka neatkarīgi no mazās meitenītes n.ā.v.e.s cēloņa, pamatojoties uz aculiecinieku liecībām, viņas pirmais un vienīgais pastāvēšanas mēnesis nebūt nebija tik idillisks un laimīgs, kā gaidīts.

Tiek atklāts, ka jaundzimušā zīdaiņa vecāki lietoja alkoholiskos dzērienus, izraisot sabiedrības sašutumu, tomēr neviens nekā neesot darījis.

Katru dienu bija dzirdamas lamas uz mazo zīdainīti. Abi vecāki, gan māte, gan tēvs katru dienu bija alkohola reibuma stāvoklī, bieži aizmiga un nelikās par zīdaini ne zinis.

 

Vairāku alkoholisko dzērienu  klātbūtne dzīvesvietā liecināja par katras dienas uzdzīvi.  To bija redzējuši vairāki cilvēki. Tomēr neviens nekā nedarīja un diemžēl mazā meitenīte devās aizsaulē, vien mēnesi veca. Pagaidām nav zināms n.ā.v.e.s iemesls.

Lasi vēl: “Nākamais mēnesis būs interesants!”; Kā Merkurs retrogrādā Jaunavā: 2023. gada 23. augusts–14. septembris ietekmēs jūsu zodiaka zīmi

Aculiecinieki stāsta, ka šis pāris pat ziemā sēž ārā pie mājas uz betona un lieto alkoholiskos dzērienus. Bieži ir dzirdami kautiņi un lamas, kuras atbalsojas pat uz ielas.

Tomēr neviens no lieciniekiem nebija ziņojis attiecīgajam dienestam par šo situāciju.

Leave a Comment