“Nākamais mēnesis būs interesants!”; Kā Merkurs retrogrādā Jaunavā: 2023. gada 23. augusts–14. septembris ietekmēs jūsu zodiaka zīmi

Senie avoti ir atklājuši pārsteidzošu parādību, kas ieskauj planētu Merkurs. Retrogrādās fāzes laikā Dievs Hermess (pazīstams arī kā Merkurs) dodas aizraujošā ceļojumā uz pazemi, izmantojot savu ievērojamo spēju šķērsot dažādas plaknes.

 

Ceļojot pa šo ēterisko ainavu, mēs esam aicināti dziļi ienirt sevī, lai iegūtu gudrību un izpratni par šī debesu tranzīta radītajām ēnām.

Turklāt Merkura retrogrāda ietekme Jaunavā pastiprina šī kosmosa ceļojuma efektu. Jaunava, zemes zīme, kas pazīstama ar savu rūpīgo un analītisko raksturu, nodrošina augsni dzīvsudraba enerģijām.

Tagad dosimies izglītojošā ceļojumā debesu valstībā, kur mēs atklāsim astroloģiskās prognozes katrai zodiaka zīmei burvīgās Merkura Retrogrādā un Jaunavas savienības laikā.

Auns

Šajā retrogrādā cikla laikā cilvēkiem, kas dzimuši zem Auna zīmes, var rasties problēmas personiskajās attiecībās un profesionālajā darbībā, kad runa ir par komunikāciju.

Ļoti ieteicams būt pacietīgam un izvairīties no impulsīvām reakcijām. Pirms atbildes sniegšanas veltiet laiku pārdomām, tas būs noderīgi.

Šis periods ir ideāls iepriekš plānoto projektu pārskatīšanai, nevis pārsteidzīgai pārejai uz jauniem centieniem. Atcerieties: jūs varat tikt galā ar visu, kas jums pagadās!

Vērsis

Vērsim vajadzētu pievērst īpašu uzmanību saviem finanšu jautājumiem, jo ​​Merkura retrogrāds Jaunavā var ietekmēt šo viņu dzīves aspektu.

Šajā periodā ir ārkārtīgi svarīgi ievērot īpašu piesardzību, jo palielinās pārpratumu vai pārpratumu iespējamība saistībā ar finanšu darījumiem.

Lai saglabātu finansiālo stabilitāti, ieteicams pārskatīt budžetus, izvairīties no impulsīviem pirkumiem, rūpīgi ievērot līgumus un vienošanās.

Atcerieties: centība tagad radīs lielāku labklājību nākotnē!

Dvīņi

Šajā retrogrādā periodā Dvīņiem var rasties pārpratumi. Ir ārkārtīgi svarīgi praktizēt aktīvu klausīšanos un atturēties no priekšlaicīgu secinājumu izdarīšanas.

Uzmanība detaļām un rūpīga uzmanība izvēlētajiem vārdiem palīdzēs izvairīties no iespējamām kļūmēm. Tāpat saiknes atjaunošana ar seniem draugiem vai paziņām var nest negaidītas iespējas vai patīkamus pārsteigumus.

Atcerieties, ka, sekojot līdzi apkārt esošajām astroloģiskajām enerģijām, jūs varat pārvērst jebkuru pārbaudījumu triumfā!

Vēzis

Šajā retrogrādā fāzē Vēžiem var rasties problēmas ģimenes attiecībās. Pagātnes pārpratumi vai neatrisinātas problēmas var atkal parādīties, un ir nepieciešama pacietīga un līdzjūtīga pieeja.

Šajā periodā ir nepieciešams attīstīt attiecības un efektīvi izteikt savas emocijas. Aptveriet dziedināšanu un izpratni, ko šis laiks piedāvā. Atcerieties, ka jums ir spēks pārvarēt visus šķēršļus!

Lauva

Šajā retrogrādā periodā Lauvas cilvēki var piedzīvot zināmas kavēšanās vai traucējumus savos radošos projektos, finansēs vai pat romantiskās attiecībās.

Ir ļoti svarīgi saglabāt elastību un pacietību, jo šīs problēmas var pavērt ceļu vērtīgai mācībai.

Izmantojiet šo iespēju, lai pārskatītu savus radošos centienus un stiprinātu savus personīgos sakarus. Atcerieties, ka jūsu radošums un izturība palīdzēs jums attīstīties!

Lasi vēl: Pašvaldības izplata paziņojumu ar īpašu aicinājumu visiem Latvijas šoferīšiem!

Jaunava

Tā kā Merkurs ir retrogrāds Jaunavas zīmē, cilvēki, kas dzimuši zem šīs zīmes, enerģiju izjutīs visdziļāk. Šis periods rosina pašpārbaudi un pašpārbaudi.

Aptveriet mācības, kas jums jāapgūst, un izmantojiet šo laiku, lai pārskatītu savus mērķus, pārvērtētu savu virzienu un veiktu nepieciešamās korekcijas.

Atcerieties būt maigam pret sevi un izvairieties no paškritikas. Atcerieties, ka jūsu apņēmība un pielāgošanās spēja jūs novedīs pie panākumiem!

Turpini lasīt, kāds būs laiks pārējām zodiaka zīmēm, nākošajā lapā

Leave a Comment