“Nākamais mēnesis būs interesants!”; Kā Merkurs retrogrādā Jaunavā: 2023. gada 23. augusts–14. septembris ietekmēs jūsu zodiaka zīmi

Svari

Šajā retrogrādā periodā Svariem var rasties problēmas starppersonu attiecībās. Var rasties pārpratumi, pārpratumi un konflikti.

Ir svarīgi piešķirt prioritāti atklātai un godīgai komunikācijai, skaidri saprast savas vajadzības un pieņemt kompromisa ideju.

Izmantojiet šo laiku, lai stiprinātu attiecības, uzlabojot attiecības. Atcerieties: ar savu diplomātiju un žēlastību jūs varat pārvarēt jebkuru šķērsli!

Skorpions

Šajā retrogrādā periodā Skorpiona zīmes pārstāvji var piedzīvot traucējumus vai pārpratumus savā darba vidē. Ir svarīgi saglabāt miera sajūtu un izvairīties no nevajadzīgām konfrontācijām.

Veltiet laiku, lai vēlreiz pārbaudītu savu darbu, nodrošinātu skaidru saziņu un izmantojiet šo periodu, lai pārvērtētu savus karjeras mērķus. Izmantojiet iespēju pilnveidot savas prasmes un veicināt profesionālo izaugsmi.

Atcerieties: pateicoties jūsu apņēmībai un neatlaidībai, jūs spēsiet pārvarēt visas grūtības, kas jums traucē!

Strēlnieks

Šajā retrogrādā fāzē Strēlnieks var piedzīvot spēcīgu klejotāju kāri un piedzīvojumu slāpes. Tomēr ir svarīgi sagatavoties iespējamai kavēšanās vai sarežģījumiem jūsu ceļojuma plānos.

Esiet elastīgs un pacietīgs, jo var rasties alternatīvas pētniecības un mācīšanās iespējas.

Izmantojiet šo laiku, lai iedziļināties grāmatās vai reģistrētos tiešsaistes kursos, lai paplašinātu savu redzesloku. Atcerieties, ka jūsu zinātkāre un pielāgošanās spējas novedīs jūs pie jauniem atklājumiem!

Mežāzis

Tāpat kā Vērsis, arī Mežāži šajā retrogrādā periodā var nonākt finansiālās grūtībās. Ir ieteicams rīkoties piesardzīgi, kad runa ir par ieguldījumiem vai svarīgiem finanšu lēmumiem.

Izmantojiet iespēju pārskatīt savus finanšu mērķus, apsvērt alternatīvas pieejas un pēc vajadzības meklēt padomu.

Pacietība un praktiskums šajā laikā būs jūsu sabiedrotie. Atcerieties, ka, saglabājot koncentrēšanos un atjautību, jūs varat pārvarēt jebkuru finansiālu šķērsli!

Ūdensvīrs

Ūdensvīri var saskarties ar dažiem pārpratumiem vai pārpratumiem attiecībās šajā retrogrādā periodā ar Merkūru Jaunavā.

Ir ļoti svarīgi piešķirt prioritāti skaidrai un atklātai komunikācijai, vajadzības gadījumā meklējot skaidrību un izvairoties no pieņēmumiem.

Tomēr starp šiem izaicinājumiem ir iespējas padziļināt emocionālās saites un atrisināt konfliktus. Atcerieties, ka, pateicoties pārdomātai pieejai, jūs varat pārvarēt jebkādus šķēršļus saziņā!

Lasi vēl: Šajās Latvijas pilsētās, gan šodien, gan rīt būs satiksmes ierobežojumi! Vēlams apbraukt

Zivis

Šajā retrogrādā fāzē Zivīm var rasties noteiktas darba un veselības problēmas. Ir ļoti svarīgi noteikt prioritāti gan savas fiziskās, gan garīgās veselības labklājībai, jo stresa līmenis var paaugstināties.

Izvairieties no pārmērīgas apņemšanās un veltiet laiku sava darba grafika un ieradumu pārskatīšanai.

Pieturieties pie pašaprūpes prakses un nevilcinieties meklēt atbalstu, ja nepieciešams. Atcerieties, ka, rūpējoties par sevi, jūs varēsiet pārvarēt visus šķēršļus, kas stāv jūsu ceļā!

Leave a Comment