Tie, kuri drīzumā apmeklēs Latvijas ārstniecības iestādes vajadzētu lūk, ko ņemt vērā pirms ieejas!

Tie, kuri drīzumā apmeklēs Latvijas ārstniecības iestādes vajadzētu lūk, ko ņemt vērā pirms ieejas! Ļoti svarīga informācija visiem, kuri dosies uz kādu no Latvijas ārstniecības iestādēm. 

2019. gadā LR Veselības ministrija noteica kritērijus slimnīcu līmeņa noteikšanai, pamatojoties uz Pasaules Bankas ieteikumiem.

Šie kritēriji ietver augsta līmeņa specializēto veselības aprūpes pakalpojumu centralizāciju, paplašinātu piekļuvi specializētajai veselības aprūpei, optimālu resursu sadali, pamatojoties uz pakalpojumu mērķiem, slimnīcas,

kas nodrošina atbilstošu aprūpi hroniskiem pacientiem, ambulatoro pakalpojumu klāsta un apjoma palielināšanu, kā arī veselības aprūpes ģeogrāfiskās pieejamības nodrošināšanu. pakalpojumus visos līmeņos.

Lasi vēl: Ārsts nosauca Pugačovas izskata izmaiņu iemeslu; tas satrauc visus viņas atbalstītājus

Medicīniskajā aprūpē iesaistīti dažādu nozaru profesionāļi, tomēr slimību diagnostikā, ārstēšanā un rehabilitācijā obligāta ir ārstniecības personu līdzdalība.

Ārstniecības personas ir speciālisti, kas ieguvuši medicīnas izglītību un normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā apliecinājuši profesionālo kompetenci. Ārsti dara visu cilvēka veselības labā.

Arī šodien valdība lēma par ļoti nopietnu soli Latvijas iedzīvotājiem, kuri tuvākajā laikā grasās doties uz kādu no Latvijas ārstniecības iestādēm. Ir izmaiņas!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment