Tests ar kārtīm; izvēlies sev tīkamāko kārti un uzzini kādu informāciju tev nodot steidzas eņģeļi

Ja šis raksts tev iekrita acīs, tad šeit ir jums svarīga informācija, kas palīdzēs saprast, ko darīt tālāk vai ko nedarīt. Tavs eņģelis tevi vēro un vēlas palīdzēt ar padomu.

Ilgi nedomājot izvēlies kārti!

 

Pirmā kārts- Zeme

Jūsu aizbildnis aicina jūs uz pacietību un ticību. Viss, ko esat ieguldījis pagātnē, nesīs augļus. Bet tas notiks nedaudz vēlāk. Un, lai gan jums jāturpina rūpēties, atbalstiet to, ko sākāt. Rezultātu nevar iegūt ātri. Tas prasīs laiku un jūsu pūles. Var likties, ka viss ir apstājies, bet tā nav. 

 

Lasi vēl: Izvēlieties eņģeļa spārnu pāri un uzziniet, no kā jums nepieciešama aizsardzība

 

Tev nav jāpadodas. Turpiniet sekot savam plānam. Jūsu sapnis lēnām, bet noteikti uzņem apgriezienus. Jums nav jāuztraucas! Ja lietas ir apstājušās, tad tā ir īslaicīga parādība. Esiet neatlaidīgs, un nākotnē jūs gūsit augļus par saviem centieniem. 

Paņemiet pārtraukumu, novērtējiet nākotnes izredzes, paralēli dariet kaut ko citu, vienlaikus neņemot vērā iepriekš izvirzītos mērķus. Viss ir atkarīgs no jūsu neatlaidības un pacietības!

 

Otrā kārts- Ugunsgrēks

Jums ir jāsargā tas, kas jums ir dārgs. Esiet gatavs aizstāvēt savas intereses. Ja nezināt, kā noturēt savus amatus, tad ir laiks to iemācīties! Jo neviens cits, izņemot jūs pašu, nevar nodrošināt drošu aizsardzību tam, kas jums ir vērtīgs. Var būt nepieciešams jūsu fiziskais spēks. 

 

Sagatavojies, nostiprini organismu, imunitāti. Esiet izlēmīgs un drosmīgs. Jūs aizsargājat savu ar tiesībām, tāpēc Augstākie spēki ir jūsu pusē. Kad esat iemācījušies radīt, jums jāspēj aizsargāt savu radījumu. Jūs esat daudz stiprāks, nekā jūs domājat! Pierādi sevi cienīgu!

 

 

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Leave a Comment