Tests ar kārtīm; izvēlies sev tīkamāko kārti un uzzini kādu informāciju tev nodot steidzas eņģeļi

Trešā kārts- Uguns bruņinieks

Ir pienācis laiks rīkoties tagad! Uzticieties saviem instinktiem. Jums var būt nepieciešams veikt vairākus uzdevumus. Sargieties no pārsteidzīgiem secinājumiem, nevērtējiet strikti citus. Viss var nebūt tā, kā šķiet. 

Bet notikumi notiks ļoti ātri, tāpēc jums ir jāpielāgojas un jārīkojas ceļā. Ar to jūs varat viegli tikt galā. Galu galā jums vienmēr izdodas. Un tagad jūs varat izpausties vislabākajā iespējamajā veidā. Kāds gaida kaislīgu, mīlas piedzīvojumu, ceļojumu vai pārcelšanos. 

 

Lasi vēl: Izvēlies savu Ziemassvētku eglīti un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gadā

 

Dzīvē var būt arī ārkārtas situācija, ar kuru jums ir jāsaskaras. Iedvesmo citus ar savu neatlaidības piemēru, pārliecību par uzvaru un spēju virzīties uz priekšu, lai arī kas notiktu.

 

Ceturtā kārts- Mēness

Eņģelis saka, ka jūsu dzīvē ir pienācis svarīgs periods jūsu dzīvē. Izkrita vecākais laso – Mēness. Un tas liek domāt, ka, neskatoties uz jūsu dzīves nestabilitāti, jums jāuzticas savai intuīcijai. Viņa ir neticami spēcīga. 

 

Tuvākajā nākotnē iespējamas atziņas, pravietiski sapņi, jaunas superspējas, ekstrasensa uztvere. Jūs atklāsiet to, kas iepriekš no jums tika slēpts. Neļaujieties panikai un bailēm. Neļaujiet negatīvām emocijām pārņemt jūs pilnībā. Pārtrauciet uztraukties, uzticieties savai iekšējai būtnei. 

 

Šajā periodā jums var tikt dotas vērtīgas norādes, zīmes gan sapnī, gan patiesībā. Nepalaidiet tos no redzesloka, tas jums būs svarīgi! Ja kaut kas jums nav skaidrs, lūdziet Guardian sniegt jums papildu informāciju. Iespējams, nakts aizsegā ar tevi notiks kaut kas ļoti svarīgs. Nebaidies ne no kā! Viss notiek tā, kā tam jānotiek!

 

Leave a Comment