Jaunais mēness 2022. gada decembrī visvairāk ietekmēs šīs 4 zodiaka zīmes

Mēness cikls ir pilns ar kāpumiem un kritumiem, taču katra šī procesa daļa ir svarīga. Un, ja jūs esat viena no zodiaka zīmēm, ko ietekmē jauns mēness, jūs zināt, ka sākums var būt tikpat biedējošs kā beigas, kas bieži ir rūgti saldas.

 

Kad decembrī sākas jauns mēness

Gaidāmais Jauns Mēness 23. decembrī plkst. 5:16 ET būs ambiciozā, strādīgā un labestīgā Mežāža zīmē, izgaismojot unikālo veidu, kā pārvarēt grūtības un nodrošināt savus mīļos cilvēkus. Šis jaunais mēness, ko pārvalda Saturns – karmas, robežu un disciplīnas planēta, vēlas, lai tu pārņemtu savas dzīves stāvokli.

Mežāzis ir zodiaka zīme, kas vēlas, lai jūs būtu labākais, kāds vien varat būt, tāpēc viņi atsakās atklāt patiesību, ja pieļaujat kļūdas. Lai gan šis Jaunais Mēness jums var šķist kā realitātes pārbaude, tas arī dod jums rīkus, lai sasniegtu diženumu.

Jauna mēness kvadrāts Jupiters motivējošajā un impulsīvajā Aunā ir uzlādēts ar spēcīgu enerģiju.

AUNS

Pēdējā laikā cilvēki nevar beigt runāt par tevi, Auns.

Jo šis jaunais mēness ienes enerģijas pieplūdumu tieši jūsu 10. publiskā tēla mājā, iedvesmojot jūs publicēt dažas dzīvi mainošas ziņas vai veidot savu reputāciju!
Tev ir iespēja saņemt jēgpilnus atzinības jau šobrīd, īpaši, ja esi gatavs piedalīties konkursā vai pieteikties šim darbam jau tagad.

Nekavējies ar šo!
Tā kā šis jaunais mēness veido pamatus jūsu karjeras sektoram, varat būt drošs, ka jūsu apņēmība nebūs veltīga. Jūs gatavojaties kāpt uz nākamā ļoti svarīgo kāpņu pakāpiena, neatskatieties atpakaļ. Patiesībā jūs varat sasniegt virsotni daudz ātrāk, nekā gaidīts. Galu galā jūs esat mērķtiecīgs un motivēts Auns.

VĒZIS

Jūsu attiecības uzņem jaunus apgriezienus, Vēzi. Tā kā šis jaunais mēness aizsāk jaunu izpratni par došanu un ņemšanu, jūs jūtaties motivēts padarīt savas partnerattiecības jēgpilnākas!

Izsijājot patiesību par savu 7. māju, kurā dzīvo mīļotāji, draugi un pat ienaidnieki, tu sāc saprast, kuri ir galvenie spēlētāji tavā dzīvē un kādu lomu katrs spēlē.

Jūs arī tuvāk apskatīsit, kā jūs sniedzat ieguldījumu jūsu attiecībās un kāda ir jūsu ietekme uz tām. Iedziļinieties dinamikā, ar kuru dalāties ar citiem, jo tas var novest pie ļoti atklājošām atklāsmēm, it īpaši, ja runa ir par to, ar ko kopā vēlaties pavadīt šo nodaļu, Mēness bērns.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment