Tautas zīmes 13. jūlijam: ko vajadzētu darīt, lai izvairītos no nelaimes un problēmām

Turklāt 13. jūlijā daudzi cilvēki devās uz ezeriem un upēm: ticēja, ka šajā dienā ūdens ir dziedinošs. Pēc peldes cilvēki devās vākt augus. Pastāvēja uzskats, ka, savācot 13 zāļu pušķi un paslēpjot to zem spilvena, visu gadu nebūs nekādas nepatikšanas.

Ticīgie šajā dienā var apmeklēt baznīcu, lai lūgtos pie svētajiem un veikt aizlūgumus par palīdzību laicīgās lietās.

Šis datums ir labvēlīgs komunikācijai un jaunām attiecībām. Ja vēlies satikt savu otro pusīti, nesēdi mājās visu dienu. Ir vērts apmeklēt sabiedriskas vietas, doties uz pludmali, ja laika apstākļi būs piemēroti.

Centies veltīt laiku vecāka gadagājuma radiniekiem un vientuļiem kaimiņiem, iespējams, tagad viņiem nepieciešama tava palīdzība. Viss labais, ko esi izdarījis, drīz vien atgriezīsies trīskāršā apmērā.

 

Tautas zīmes par laika apstākļiem 13. jūlijā

Skaidrs laiks 13. jūlijā ir laba zīme. Mūsu senči ticēja, ka šādā gadījumā debesu pārvalde viņus iepriecinās visu gadu. Ja Apustuļu dienā līs lietus, lietus neatkāpsies vēl 40 dienas.

Spēcīgs vējš 13. jūlijā liecina par laikapstākļu maiņu. Karstums nomainīs nelabvēlīgus laika apstākļus.

Lasi vēl: Speciālisti prognozē, ka 2025. gadā globālās sasilšanas dēļ Eiropa… sasals. Kā tas var būt? Vienkāršs skaidrojums

Ja diena izrādīsies nepanesami karsta, tad Ziemassvētkos iestāsies sals. Mākoņiem klātas debesis, bet bez lietus, liecina par sliktu graudu ražu. Rasas zāles neesamība sola nokrišņus.

Migla vēsta par mitru vasaru un maigu rudeni. Ziema paies bez lielām salnām.

 

Leave a Comment