Nakts no 16. uz 17. jūliju būs īpaši maģiska, jo īpaši ūdens. Kādi rituāli jāveic šajā enerģētiski spēcīgajā laikā

Pašlaik Mēness aug, un tas turpināsies līdz pat 21. jūlijam. Bet īsi pirms Pilnmēness gaidāma maģiska nakts – no 16. uz 17. jūliju iestāsies vasaras vidus.

Tā kā šī nakts iekrīt arī augoša Mēness periodā, tad būtu vienkārši muļķīgi neizmantot tik enerģētiski spēcīgu laiku, mudina ezotēriķi.

Kopumā Mēness fāzes noteikti mūs ļoti ietekmē, un to noliegt būtu nesaprātīgi un neloģiski. Tie, kas apgalvo pretējo, neņem vērā, ka Mēness ietekmē pat pasaules okeānus (ceru, ka visi ir dzirdējuši par plūdmaiņām un to, ka cilvēks par 80 procentiem sastāv no ūdens). Tādējādi dīvains šķiet uzskats, ka Mēness spēj ietekmēt visus pasaules ūdeņus, bet ne tos, kas ir mūsos.

Lieta tāda, ka mēs šo ietekmi vienkārši sajūtam savādāk. Mainās un svārstās mūsu garastāvoklis, iespējami pēkšņi emociju uzplūdi. Mēs varam uzvesties neloģiski un dīvaini.

Bet, ja saglabājam skaidru apziņu, viss nemaz nav tik briesmīgi. Paskatāmies uz sevi un situāciju it kā no malas un padomājam, vai tas patiešām ir mūsu nervu vērts? Vai varbūt labāk pieņemt visu, kā tas ir, un neraizēties par sīkumiem?

Turpmāk pastāstīsim, kā tieši Mēness ietekmē mūsu dzīvi un kādi rituāli jāveic augoša Mēness periodā.

Visi rituāli darbosies jebkurā augoša Mēness dienā, bet tieši 16. un 17.jūlijam piemīt papildu vasaras vidus enerģija, kas nozīmē, ka tieši šajos datumos viss īstenosies daudz efektīvāk – tavas vēlmes un plāni saņems papildu stimulu.

Naudas piesaistīšana

Lai veiktu šo rituālu, tev būs vajadzīga skaista aploksne (to vari iegādāties vai izgatavot pats/pati no sarkanā samta papīra) un banknote. Jo lielāks tās nomināls, jo labāk, bet vari izmantot jebkuru naudas zīmi.

Naktī, kad Mēness ir labi redzams, izej ārā vai uz balkona, ja no tā Mēness ir saskatāms. Parādi banknoti Mēnesim no visām pusēm un saki: “Augošais Mēnesi, dod man pilnu maku naudas!”

Atkārto trīs reizes, tad uzlādēto naudas zīmi ieliec aploksnē vai noglabā slepenā vietā. Ja uzlāde nepieciešama nepārtraukti, nēsā banknoti līdzi. Uzlādētā banknote piesaistīs naudu, bet tev atliks tikai izbaudīt rezultātus.

Lasi vēl: Tautas zīmes 13. jūlijam: ko vajadzētu darīt, lai izvairītos no nelaimes un problēmām

 

Mīlestības piesaistīšana

Piemērots rituāls tiem, kuri ir vientuļi un meklē partneri, kā arī pāriem, kas vēlas attiecībās uzšķilt jaunu dzirkstelīti, jūtas un emocijas. Paņem jebkuru bieži izmantojamu priekšmetu. Tā var būt krūze, pildspalva vai rotaslieta, piemēram, gredzens vai ķēdīte.

Noliec šo priekšmetu uz palodzes, lai uz tā spīdētu Mēness, un saki: “Mēness tēvs, palīdzi man, mīlestību atnes, jūtas nosargā”, atkārto trīs reizes un dodies pie miera.

No rīta paņem no palodzes uzlādēto priekšmetu, domās pateicies Mēnesim par palīdzību un lieto šo priekšmetu pastāvīgi un bez bažām – tas piesaistīs to, ko lūdzi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment