Nakts no 16. uz 17. jūliju būs īpaši maģiska, jo īpaši ūdens. Kādi rituāli jāveic šajā enerģētiski spēcīgajā laikā

Veiksmes piesaistīšana

Nopērc paciņu lauru lapu. Vajadzēs 7 skaistas, veselas lapas.

Lai uzlādētu, noliec tās uz palodzes, ko apspīd Mēness gaisma, lūdzot debesu spīdeklim veiksmi. Nākamajā rītā paņem lapas no palodzes un novieto tās zieda formā zem kājslauķa.

Labāk būtu zem tepiķīša mājokļa ārpusē, bet ja ar to ir problēmas – piemēram, apkopēja tīra kāpņu telpu un nemitīgi cilā visus paklājus, – tad no mājokļa iekšpuses.

Lapas jāatstāj līdz nākamajam Jaunajam mēnesim, tad tās jāizmet un jāuzlādē jaunas.

 

Veselības un skaistuma piesaistīšana

Paņem glāzi un ielej tajā tīru ūdeni. Turi glāzi rokās un pastāvi Mēness gaismā. Ja Mēness redzam no loga, vari rituālu veikt mājās, ja ne, ieteicams doties ārā, jo tad uzlāde būs daudz jaudīgāka.

Nostājies Mēness gaismā, turi glāzi abām rokām uz un trīs reizes saki: “Mēness tēvs, dziedini mani, veselību dod, kaites gaiņā prom!”. Pēc tam glāzi aiznes uz mājām un uz nakti noliec uz palodzes. No rīta šo ūdeni izdzer – šādi uzlādētais ūdens noskaņos visas tavas organisma šūnas uz dziedināšanos un atveseļošanos.

Ja tu Mēnesim gribi lūgt skaistumu, dari to pašu, tikai rituāla laikā lūdz skaistumu. Nākamajā rītā ūdeni neizdzer, bet gan nomazgā ar to seju.

Jāmin gan, ka visi šie rituāli tavā vietā neko neizdarīs, taču tie palīdzēs sakārtot tavas enerģijas plūsmas, lai piepildītu vēlmes, uzkrātu un stiprinātu visas enerģijas, kas vērstas uz vēlmju piepildījumu.

Lasi vēl: Tautas zīmes 13. jūlijam: ko vajadzētu darīt, lai izvairītos no nelaimes un problēmām

Ja tev noderēja šis raksts, atzīmē to ar “patīk” – tā būs tava samaksa par vērtīgu saturu, tādējādi uzturot līdzvērtīgu enerģijas apmaiņu starp mums.

Raksti komentāros, kādus rituālus grasies izmēģināt tu un kurus jau esi izmēģinājis/izmēģinājusi. Pastāsti arī, kādus rezultātus esi sasniedzis/sasniegusi un dalies ar mums savos panākumos!

 

Leave a Comment