“Tas notika 20 sekundēs”: haizivs upura jaunieša tēvs atklāja notikušā detaļas no Ēģiptes notikuma

Haizivs upura jaunieša tēvs atklāja notikušā detaļas no Ēģiptes notikuma. Šis notikums satricināja miljoniem cilvēku visā pasaulē. Diemžēl tēvam no krasta atlika tikai noraudzīties uz šo situāciju. 

Jau zināms, ka upuris tiks kremēts.

Jaunieša tēvs intervijā atklāja notikušā detaļas. Pēc viņa teiktā, viss noticis tikai 20 sekunžu laikā. Viņš nevienu nevaino – dēlu nebija iespējams izglābt haizivs uzbrukuma laikā.

Bojāgājušā tēvs dalījās, ka viņi ieradušies Hurgadā atpūsties. Viņš bija pilnīgi pārliecināts, ka viņu izvēlētā pludmale ir droša – atrodas pilsētas robežās un piesaista daudzas jahtas, bet ne haizivis, tāpēc notikušo uzskata par absurdu negadījumu, ļaunu likteni.

 

Viņš teica, ka viss notika ļoti ātri. Dažu sekunžu laikā haizivs dēlu pavilka zem ūdens. Pēc viņa teiktā, viņa bērna ķermeņa atliekas jau ir iegūtas un nosūtītas uz m.o.r.g.u., taču viņš tās vēl nav redzējis.

Lasi vēl: “Viņš izraisīja smieklus”: 52 gadu vecumā pēkšņi aizsaulē devies talantīgs aktieris

“Kādu palīdzību var sniegt? Šī gaļasmašīna savu darbu paveica 20 sekunžu laikā, viņš tika vienkārši pavilkts zem ūdens,” komentēja vīrietis.

Aculiecinieki arī ziņoja, ka haizivju uzbrukuma rezultātā Ēģiptes kūrortā varēja tikt ievainoti līdz pat trīs cilvēkiem. Kūrorta vadības oficiālie paziņojumi vēl nav sniegti, tomēr liecinieki intervijā apliecināja, ka ievainoti vēl divi tūristi.

Tomēr pirms pāris minūtēm izskanēja arī iespējamais iemesls kādēļ haizivs uzbrukusi atpūtniekiem

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment