“Tas gaidāms 14. februārī un ilgs nedēļu.” Meteorologi sniedza negaidītu prognozi

Prognozes liecina, ka šā gada februāra otra puse būs ārkārtīgi silta. Tas nenotiek bieži, taču šogad būs vairāk siltu dienu. Kādi būs laikapstākļi 2024. gada pavasarī.

Kalendārā ir tikai februāris, bet dienas temperatūra dažviet Austrumeiropā paaugstināsies līdz 10 grādiem pēc Celsija. Un saskaņā ar meteorologu prognozēm šī vēl nav robeža.

Siltais ciklons no Vidusjūras, kas šodien pārklāja Ukrainu, gaisa temperatūru var paaugstināt līdz pat 15 grādiem pēc Celsija. Tomēr šāda temperatūra saglabāsies ne ilgāk kā dažas dienas.

Pavasaris 2024

Februāris vienmēr ir raksturīgs ar neparedzētiem laikapstākļiem. Ziema nevēlas atdot savas tiesības pavasarim. Par to nevajadzētu aizmirst, un labāk pagaidām paslēpt pavasara apģērbu.

Papildus siltumam Vidusjūras ciklons atnesīs arī lielu nokrišņu daudzumu. Pārsvarā tie būs nokrišņi lietus veidā, taču iespējams arī īslaicīgs sniegs. Būs arī krasas izmaiņas, kad naktīs temperatūra noslīdēs zem nulles, bet dienā gaiss strauji sasils.

Lasi vēl: Trīs zodiaka zīmju dzīve pavisam drīz tiks apgriezta kājām gaisā un jums nāksies izdarīt grūtu izvēli

Pārsvarā silts laiks būs vērojams Ukrainas dienvidu reģionos. Taču ciklons skars arī centrālos un rietumu reģionus, tomēr ir ziņots, ka siltuma ciklons skars arī citas vietas Austrumeiropā.

 

Leave a Comment