Tarologs vēsta ko stāsta kārtis: 3 zodiaka zīmes, kurām nākamajā nedēļā der ieklausīties savā intuīcijā

Kāds tarologs izteica prognozes nākamajai nedēļai konkrētām zodiaka zīmēm, kurām vajadzētu ņemt vērā savu intuīciju. 

Svari

Cilvēkiem, kas dzimuši Svaru zīmē, nākamā nedēļā būs piepildīta ar svarīgu tēmu: mīlestību. Vai arī vienkārši ar kaisli? Jebkurā gadījumā 2022. gada septembrī jums nāksies apzināties, kas jums vajadzīgs vairāk.

Svari bieži ir tendēti romantizēt lietas, un diezgan bieži viņi, sasniedzot vēlamo, pazaudē interesi. Tas var būt diezgan sāpīgi jūsu otrajai pusītei.

Nākamajā nedēļā Svariem ieteicams nedaudz tikt skaidrībā ar sevi un uzmanīgi ieklausīties savā iekšējā balsī. Kas jūs vairāk interesē – kaisle vai dziļas jūtas?

 

Skorpions

Skorpiona zīmes pārstāvji bieži šķiet ļoti prātīgi, tomēr realitātē viss ir tieši otrādi. Jūs atrodaties Plutona ietekmē, bet šī ir tumsas un transformācijas planēta, kas to padara par vienu no pašām mistiskākajām planētām.

Pateicoties tam, Skorpioni ir spējīgi viegli atslābināties, atmest loģiku un ļaut intuīcijai pieņemt lēmumus. Nākamajā nedēļā jūs atkal izjutīsiet īpaši dziļu saikni ar savu intuīciju.

Jā, jums apkārt esošajiem cilvēkiem var šķist, ka jūs redzat viņu dvēseli, un tieši tāpēc pieņemat lēmumu, kas ļauj iegūt harmoniju jūsu apkārtnē.

 

Vērsis

Cilvēkiem, kas dzimuši Vērša zīmē, 2022. gada septembrī viss noritēs ļoti veiksmīgi. Īpaši nodarbinātības sfērā viss pašlaik norit jums par labu. Jūs atrodaties lieliskā stāvoklī, jo tagad jūsu priekšā atveras vairākas durvis.

Lasi vēl: Pa īstam burvīgs septembris: 3 zodiaka zīmēm gaidāms maģisks septembris

Aiz katras no tām atrodas kaut kas, kas nāk jums par labu: naudas līdzekļu palielinājums, lieliska komanda, plašāks darbības lauks. Protams, tādas situācijas pieņemts risināt ar galvu.

Bet galvenais – būt laimīgiem. Un, tā kā mēs lielu savas dzīves daļu pavadām darbā, nepieciešams pieņemt pareizu lēmumu.

Leave a Comment