Taro kāršu horoskops Jaungada svētku nedēļai: kādam gaidāms brīnums, bet kādam skandāls

Svari

Tu vari izbaudīt mieru un aizmirst par burzmu un kņadu. Brīžiem tev vajadzētu mazliet palēnināt tempu, noteikti atrodi laiku, lai atpūstos. Tev arī jābūt pacietīgam, kāds tev tuvs cilvēks var tevi pievilt. Tomēr nevajadzētu šī iemesla dēļ sacelt skandālu.

Centieties palīdzēt kādam, kam nepieciešams jūsu atbalsts. Nebaidieties dot padomu un piedāvāt savu palīdzību. Jūs būsiet ļoti pateicīgs.

Skorpions

Jaunā nedēļa tev gatavo īstus “amerikāņu kalniņus”. Tu vari uzliesmot un aizvainot kādu, kurš to nemaz nav pelnījis. Ja tā notiks, atrodi sevī spēku labot situāciju un centies izlabot nodarīto.

Bet darbā jūs gaida labas ziņas. Jums izdosies iegūt priekšniecības atzinību un pārsteigt visus ar savu produktivitāti. Tev jādomā arī par globāliem sasniegumiem, jādomā par to, ko vēlies mainīt savā dzīvē.

Strēlnieks

Tevi gaida patīkami pārsteigumi. Liktenis ir nolēmis atalgot tevi par pūlēm. Tāpēc tev jādomā, kā šīs dienas pavadīt jautri un bez steigas. Atliksiet visas svarīgās lietas, tās pagaidīs.

Tomēr neaizraujies ar sliktiem ieradumiem, tie var kaitēt tavai Vese***ai. Rūpējieties par savu ķermeni un pavadiet nedēļu ar labumu gan ķermenim, gan dvēselei.

Mežāzis

Tu būsi motivācijas pilns un spēsi atvērt jebkuras durvis. Ienaidnieki ir centušies likt tev šķēršļus, taču visi viņu plāni ir izgāzušies. Un tas noteikti padarīs tevi laimīgu. Tomēr nesteidzies ar atriebību, karma atbrīvosies arī bez tavas iejaukšanās.

Ja tev ir iespēja, ieplāno ceļojumu. Tas jums nāks par labu. Ja finanses neļauj, izbaudi pastaigu parkā – iespējams, satiksi kādu, kurš kļūs par tavu labu draugu.

Ūdensvīrs

Tu būsi laimes pārpilns. Sagaidi labas ziņas un ļauj sev būt patiesi laimīgam. Turklāt sagatavojies liktenīgai iepazīšanai.

Tev var tikt piedāvāts interesants darbs. Ja esi gatavs piedzīvojumiem, pieņem to. Ja vēlies mieru, atrodi pareizos vārdus un pieklājīgi atsakies.

Zivis

Tev izdosies paredzēt notikumus un atrast pareizo risinājumu sarežģītā situācijā. Nebēdz no atbildības un nebaidies kļūdīties. Tev vajadzētu stāties pretī savām bailēm.

Paliec optimistiski noskaņots un neaizmirsti par saviem draugiem. Noteikti pavadiet laiku kopā ar tiem, kas paceļ jūsu garastāvokli. Jums vajadzētu būt pozitīvu emociju pārpilnam līdz pat šā gada beigām.

 

Leave a Comment