Tamāras Globas horoskops maijam visām zodiaka zīmēm. Ceļš nebūs rozēm kaisīts, bet arī panākumi neizpaliks!

Slavenā astroloģe Tamāra Globa pastāstīja, kas notiks maijā katras horoskopa zīmes pārstāvju dzīvē, pamatojoties uz zvaigžņu stāvokli.

Pēc viņas vārdiem, maijs ir divu aptumsumu mēnesis – tie spēcīgi ietekmēs cilvēku veselību, psihi, var parādīties slēptās slimību formas.

Izgaismosies arī visas sabiedrības problēmas, kas briedušas jau agrāk. Iespējamas izmaiņas politikā, ekonomikā, valsts uzbūves jautājumos. Cilvēki vēlēsies panākt mieru un taisnīgumu.

 

Auns

Auna zīmē dzimušajiem maijs būs pārmaiņu pilns. Mēneša sākumā raizes radīs finanšu jautājumi. Maija vidū pastiprināti jāpadomā par veselību un nevajag pieņemt pārsteidzīgus lēmumus.

Maijs ir piemērots laiks, lai publiski uzstātos, vestu lietišķas sarunas un mācītos. Šis ir periods, kad Auni tiks pamanīti, taču mēneša beigās viņi riskē nonākt skandāla centrā.

 

Vērsis

Vērsim nākamais mēnesis sāksies ar veselības problēmām. Esi uzmanīgs pret apkārtējiem, neiesaisties strīdos ar tuviniekiem. Iespējams, saņemsi palīdzību no autoritatīviem cilvēkiem.

Gandrīz visu maiju Vērsi atbalstīs draugi. Maija vidū pavērsies jaunas iespējas. Būs iespējams gūt peļņu no savas intelektuālās darbības.

 

Dvīņi

Dvīņi maijā turpinās vai pabeigs lietas, kuras sāka mēnesi iepriekš. Sākot ar maiju, un arī jūnijā un jūlijā, prāta spējas nesīs lielu labumu. Maijs ir pārrunu, tikšanās un iepazīšanās laiks. Būs iespēja nopelnīt. No maija vidus Dvīņus atbalstīs autoritatīvi draugi.

 

Vēzis

Maijs Vēzim būs periods, kad beigsies attiecības ar vairākiem draugiem. Īpaša uzmanība jāpievērš tuvinieku lietām, īpaši mēneša vidū. Maijs būs pagrieziena punkts radošuma ziņā.

Turklāt maijā sāksies gatavošanās jaunam posmam, kad Vēži izvirzīs sev jaunus mērķus. Atrodoties tālu prom no mājām, tu gūsi būs lielus panākums, sākot jau no maija pirmajām dienām.

 

Lauva

Lauvam maijs būs pārmaiņu laiks, kas ietekmēs karjeru, attiecības ar priekšniecību. Maijā iespējama pārcelšanās uz jaunu mājokli. Tālu no mājām Lauvu gaida mīlestība, panākumi un atzinība.

Maijs būs aktīvas darbības periods, kas nesīs lieliskus rezultātus. Nākammēnes draugi tev palīdzēs daudzos veidos. Šajā laikā labāk nesākt remontdarbus, bet izdevumiem būs jāseko līdzi rūpīgāk.

 

Jaunava

Jaunava, iespējams, dosies tālā ceļā, kā arī tiksies ar tuviem un tāliem radiem. Uzmanība būs jāpievērš bērnu, māsu un brāļu attiecībām. Var rasties sarežģījumi kontaktos ar kaimiņiem, kāds varbūt pametīs tavu sociālo loku.

Lasi vēl: Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa dzīvē ļoti nepatīkams pavērsiens

Tas viss var izraisīt pārcelšanos uz jaunu mājvietu. Atrodoties prom no mājām, tev pavērsies lieliskas iespējas, kas turpinās attīstīties jūnijā.

 

Nākošās zodiaka zīmes skatiet nākošajā lappusē

Leave a Comment