Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa dzīvē ļoti nepatīkams pavērsiens

Kristaps Porziņgis ir latviešu basketbolists, kurš savai karjerai iedevis jaunu dzirksteli. 2022. un 2023. gada sezonā  Vašingtonas “Wizards” klubā Nacionālajā basketbola asociācijā atkal parādīja uz ko ir spējīgs.

Bet Vašingtonas “Wizards” sezonas pēdējā spēlē latviešu basketbolists Kristaps Porziņgis nepiedalīsies saistībā ar veselības problēmām.

Patlaban sīkāk nekas nav zināms. Viena no versijām, gan ir, ka Kristaps nav slims, bet gan netiek laists laukumā komandas lēmuma ietekmē – lai Wizards varētu iegūt augstākas drafta izvēles tiesības. Tam vajadzīgi zaudējumi, kurus iegūt Kristaps “traucē”, jo spēlē pārāk labi…

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuras maijā noķers veiksmi: Pāvela Globas prognoze

“Wizards” sezona noslēgsies svētdien plkst.20.00 pēc Latvijas laika, kad savā laukumā uzņems “Rockets”.

 

Tiesa, šo skumjo nogriezni Kristapam un faniem (galu galā, mēs visi gribam redzēt Kristapu spēlējam) var izlabot pozitīvās ziņas ap Porziņģi! Un tās ir GIGANTISKI labas!

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kādas tās ir – kādi ir pozitīvie jaunumi

COMMENTS

  • <cite class="fn">Nejobo</cite>

    Jūs mākat domāt ar galvu? Ieliekat melnu bildi ar tādu uzrakstu, bet patiesībā nekas pārāk nopietns. Sportistiem ir normāli izlaist spēles veselības dēļ un/vai “tankošanas” dēļ, it īpaši sezonas beigās. Šādus rakstus pat riebjas vērt vaļā. Lūdzu aiztaisīt šo mājaslapu. Paldies

Leave a Comment