Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa dzīvē ļoti nepatīkams pavērsiens

Lai arī Porziņģis ir slims un izlaidis pēdējās piecas spēles, kopumā šosezon izlaižot 17 spēles, šobrīd nav šaubu, ka Kristapam tiks piedāvāts jauns un milzīgs līgums. Tieši cik liela summa, šobrīd vēl nevar pateikt, bet skaidrs, ka tas varētu būt lielākais līgums, kāds jebkad piedāvāts kādam Latvijas sportistam.

Tas arī būs lielāks, nekā iepriekš parakstītais Kristapa līgums par 158 miljoniem ASV dolāru uz 5 gadiem.

Šobrīd tiek spekulēts, ka Kristapa jaunais līgums var būt pat 180 miljoni ASV  dolāru uz 4 gadiem. Porziņģim ir tiesības atteikties no pēdējā līguma gada esošajā līgumā, kas tad arī ļautu parakstīt jauno – ienesīgāku – darījumu.

 

“Wizards” sezonas pēdējā spēlē būs bez Bredlija Bīla, Kaila Kuzmas, Danija Avdijas, Monte Morisa, Džeja Hafa, Daniela Geforda un Delona Raita.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuras maijā noķers veiksmi: Pāvela Globas prognoze

Šosezon Porziņģis piedalījās 65 spēlēs un vidēji spēlē guva 23,2 punktus, izcīnīja 8,4 atlēkušās bumbas, atdeva 2,7 rezultatīvas piespēles un bloķēja 1,5 metienus.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Nejobo</cite>

    Jūs mākat domāt ar galvu? Ieliekat melnu bildi ar tādu uzrakstu, bet patiesībā nekas pārāk nopietns. Sportistiem ir normāli izlaist spēles veselības dēļ un/vai “tankošanas” dēļ, it īpaši sezonas beigās. Šādus rakstus pat riebjas vērt vaļā. Lūdzu aiztaisīt šo mājaslapu. Paldies

Leave a Comment