Tamāra Globa nosaukusi dienu, kad trīs zodiaka zīmēm beigsies melnās joslas periods: 9. janvāris

Tamāra Globa atklāja horoskopa noslēpumus periodam no 9. janvāra līdz šī mēneša beigām, un izrādījās, ka šīs būs vienkārši pārsteidzošas dienas!

Tagad beidzot būs iespējams pārraut pagātnes saites un sākt dzīvot pilnīgi jaunu dzīvi, bez problēmām un raizēm. Protams, vienā vai otrā dzīves posmā mēs visi saskaramies ar melno svītru, un tad viss ir slikti, šķiet, ka nav izejas.

Bet, pienāk brīdis un viss sāk uzlaboties, atgriezties ierastajās sliedēs, rodas vēlme atkal dzīvot un izbaudīt katru sīkumu.

Astroloģe stāsta, ka aizvadītā gada decembris un 2023. gada janvāra pirmās dienas daudziem izvērtās morāli grūtas, kāds vien ar grūtībām spēja pārdzīvot šo periodu.

 

Bet 9. janvāris ir tieši tā diena, kad tiem, kas piedzīvojuši problēmas un ciešanas, viss sliktais beigsies. Tieši šajā dienā uzkrāto problēmu un raižu nasta nokritīs no pleciem gluži kā smags maiss, un priekšā pavērsies liela laimes josla.

Lasi vēl: Spēcīga mīlestība ritēs: trīs zodiaka zīmēs 2023. gada sākumā būs vētraina romantika

Nav brīnums, ka cilvēki saka, ka pēc melnā vienmēr nāk baltais, un dzīve ir kā zebra, un tagad ir pienācis laiks ticēt labajam. Tamāra Globa īpaši izceļ Jaunavu, Vēzi un Strēlnieku, jo 9. janvārī viss sliktais viņu dzīvē pazudīs kā slikts sapnis!

 

COMMENTS

Leave a Comment