“Nežēlīgas sāpes”: tuvs cilvēks atklāja Zavorotņukas slimības briesmīgās detaļas

Slavenā aktrise Anastasija Zavorotņuka gadiem ilgi cīnās ar smadzeņu vēzi, un šo cīņu viņas ģimene un draugi lielākoties tur noslēpumā.

Taču nesen klusumu pārtrauca zvaigznes tuvs cilvēks, sakot, ka seriāla “Mana mīļā aukle” aktrise šobrīd ir smagā stāvoklī, viņu atbalsta tikai trešais vīrs daiļslidotājs Pjotrs Černiševs, bērni un mamma. Pēc baumām, ģimene dzīvo nomaļā lauku īpašumā, kura apmeklējumi ir stingri aizliegti.

 

Mātes un meitas attiecības

Diemžēl tiek ziņots, ka aktrises un viņas meitas attiecības ir atsvešinājušās, Annai nesen paziņojot par nodomu kopā ar vīru pārcelties uz Dubaiju.

Līdz ar jaunā gada iestāšanos Zavorotņukas radinieki neapšaubāmi cer uz pilnīgu Anastastijas atveseļošanos un veselības atjaunošanos. Aktrisei turpinot cīnīties ar vēzi, ir acīmredzams, ka viņas vīrs Pjotrs Černiševs un bērni viņu atbalsta.

Lasi vēl: Patīkams paziņojums lietotājiem no WhatsApp: ”Mēs vēlamies jūs katru iepriecināt”

Lai gan daži norāda, ka pie slimības vainojama ir vitro apaugļošana vai ģenētiska predispozīcija, aktrises slimības patiesais cēlonis joprojām nav zināms. Ir tikai zināms, ka Zavorotņuku atbalsta viņas vīrs Pjotrs Černiševs un bērni.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment