Tamāra Globa nosaukusi “Baltās likteņa joslas” periodu trim zodiaka zīmēm: 9. – 19. marts

Tamāra Globa nosaukusi pašu liktenīgāko pavasara periodu, skaidri norādot uz to, ka šajā periodā sāksies Baltā likteņa svītra. No 9. līdz 19. martam debesīs valdīs mīlestības un laimes stihija, kas, protams, atstās savu ietekmi uz divu pretējo dzimumu attiecībām.

Ja jūs pašreiz esat vientuļš, tad Visums gluži kā magnēts sāks jums pievilkt jūsu otro pusīti, un drīz vien notiks savienošanās.

Attiecības, kas izveidosies šajās astroloģiskā un arī cilvēciskā ziņā nozīmīgās dienās, iegūs iespēju nostiprināties un uzplaukt. Lietas lieliski ies pāriem, kuri tikai nesen sākuši komunicēt, notikumi attīstīsies tik strauji, ka sagriezīsies galva.

No pirmā acu uzmetiena var šķist, ka tik negaidīta laime noteikti nebūs ilga, bet tā nav, un jūs to redzēsiet.

Protams, Baltā svītra skars ne tikai privāto attiecību sfēru, bet arī citus Likteņa aspektus, un, ja jūs šajā periodā nesatiksiet radniecīgu dvēseli, tad noteikti sakārtosiet visas lietas darbā.

Jebkuras jūsu pūles dzīs labus asnus, bet pēc tam tie atnesīs labus augļus. Bet jums jau tagad vajag parūpēties par savu gaišo nākotni.

Lasi vēl: Cienījams mākslinieks miris vientulība un aizmirstībā; neviens pat nezināja, kad viņš devās aizsaulē

Tamāra Globa pasvītro, ka periodā no 9. līdz 19. martam Baltā svītra ienāks Dvīņu, Zivju un Skorpionu dzīvēs, un paliks viņu liktenī uz ilgu laiku!

 

Leave a Comment