Cienījams mākslinieks miris vientulība un aizmirstībā; neviens pat nezināja, kad viņš devās aizsaulē

88 gadu vecumā aizsaulē devies cienījams mākslinieks, kurš kādreiz bija ļoti slavens, taču savas karjeras beigās izvēlējās attālināties no žurnālistiem un viņa atbalstītājiem. 

 

Oļegs Belovs nomira Sanktpēterburgā 88 gadu vecumā. Mākslinieks no šīs dzīves šķīrās 16. februārī, bet sabiedrība par viņa nāvi uzzināja pavisam nesen.

Oļegs Aleksandrovičs kļuva slavens, pateicoties labi nospēlētajām lomām tādās sensacionālās filmās kā “Musketieri pēc divdesmit gadiem”, “Sasisto lukturu ielas”, “Šerloka Holmsa un doktora Vatsona piedzīvojumi: Bāskervilu suns”. Kas tieši noticis ar vīrieti, nav zināms. Žurnālisti pagaidām uzzinājuši dažas detaļas no Belova dzīves.

Papildus mazām, bet spilgtām lomām kino, Oļegs Aleksandrovičs plašākai sabiedrībai bija pazīstams kā Jeļenas Drapeko bijušais vīrs un vienīgās meitas tēvs. Pēc skandalozās šķiršanās mākslinieki nesazinājās, taču ar mediju starpniecību atklāja daudzas neglītas detaļas par savām attiecībām.

Belovs bija pirmais, kurš nolēma pacelt noslēpuma plīvuru. Aptuveni pirms 10 gadiem aktieris aicināja ciemos žurnālistus un pastāstīja par savām laulībām ar Drapeko.

Lasi vēl: “Kad dēls atveda savu līgavu satikt ģimeni, visi pēkšņi apklusa”; Jūs pat to nenovēlētu savam ļaunākajam ienaidniekam

Oļegs Aleksandrovičs pirms nāves strīdējās arī ar savu dēlu Dmitriju Belovu. Aktieris viņam pārmeta nepalīdzēšanu, saistībā ar ko pensionārs nolēma pieprasīt alimentus. Bet pat pēc tam, kad Dmitrijs tomēr sāka finansiāli palīdzēt savam tēvam, viņi neizveidoja labu komunikāciju.

 

 

Leave a Comment