“Kad dēls atveda savu līgavu satikt ģimeni, visi pēkšņi apklusa”; Jūs pat to nenovēlētu savam ļaunākajam ienaidniekam

Viss sākās ar to, ka astoņpadsmit gadīgais ģimenes dēls iemīlējās un sāka iet uz randiņiem ar meiteni, kuru viņš savai ģimenei neiepazīstināja, lai gan to lūdza mamma.

 

Pusotru gadu viņiem ir mīlestība, taču nekas par meiteni nav zināms puiša ģimenē. Un tā mēs sapulcējāmies kopā ar visiem saviem radiniekiem, sēžot pie galda, gaidot mūsu puiša meiteni. Ilgi gaidīto tikšanos..

– Viņi nāk, viņi nāk! Brālēns čukst visiem.

Kad viņi iegāja istabā, iestājās baismīgs klusums. Likās, ka neviens pat neelpo. Puiša izvēlētā bija čigānu izcelsmes un 15 gadus vecāka par viņu.

 

Protams, visi viņas radinieki bija pret šādu vedeklu. Viņai bija arī četri bērni. Viņa bija atraitne. Bet mūsu Ilmāru nepārliecināja neviena radinieka teiktais. Zēns savāca savas mantas, it kā nekad nebūtu dzīvojis mātes mājā. Viņš neatbild uz tālruņa zvaniem un nevēlas nevienu no mums zināt.

 

Lasi vēl: “Vai vēlies uzzināt, kas tevi sagaida nākotnē?”; Izvēlies ziedu un noskaidro, kas tevi sagaida

 

Mēs ar māsu gājām ar viņu parunāties, tik tikko atradām šīs mīļotās māju. Viņš pat pie mums neiznāca. Bet dāma iznāca, teica mums, ja mēs viņus neatstāsim vienatnē, viņi mums nodarīs kaitējumu. Neaizmirstiet, ka es esmu čigānu izcelsmes. Viņa pasmaidīja un aizcirta durvis.

 

 

Turpini lasīt, kas notika pēc tam, nākošajā lapā

Leave a Comment