“Kad dēls atveda savu līgavu satikt ģimeni, visi pēkšņi apklusa”; Jūs pat to nenovēlētu savam ļaunākajam ienaidniekam

Viņas smaids nebija laipns, tāpēc mēs bijām vēl vairāk apbēdināti. Ciematā visi saka, ka viņa apbūra bijušo vīru, mēs domājam, ka ar mūsu Ilmāru tas pats stāsts. Taču gāja laiks un viņš joprojām ar mums nesazinājās. 

Kādu dienu no zila gaisa viņš ieradās mūsu mājā un paziņoja, ka abi romantiķi pavisam drīz precēsies, jo mīļotā gaida bērnu. Šis būtu piektais bērns. Mūsu Ilmāram ir tikai 18 gadu, taču, neskatoties uz tuvinieku lūgumu pārtraukt šīs attiecības, puisis kliedza, ka tā ir patiesa mīlestība.

 

Lasi vēl: Svarīgs iemesls, kāpēc Tev steidzami vajadzētu izkaisīt sāli ap visu savu dzīves vietu

 

Laikam ritot, pasaulē radās jauna dzīvība. Abi mīlētāji, kas radīja šo jauno dzīvi, ieķīlāja savas sirdis viens otram laulībā. Bet galu galā tas viss bija par velti. Sieviete, kuru Ilmārs domāja tik labi pazīst, viņu pameta, kad viņu bērnam bija tikai četri mēneši, sakot, ka ir atradusi kādu citu. Kāds, kas viņas acīs bija nobriedušāks.

Māte viņam lika paņemt viņu meitu un atstāt māju, jo viņa nevar atļauties pabarot piecus bērnus. Viņš ļoti mīlēja savu meitu un nevarēja izturēt viņu atstāt pie mātes.

Ilmārs ieradās ģimenē ar meitu uz rokām un uzreiz tika sagaidīts. Ģimene, aizmirsusi visu slikto, kas bija noticis pagātnē, nodeva sevi jaunajam papildinājumam. Pagāja gads, un māte neizrādīja nekādu interesi ne par Ilmāru, ne par savu meitu. Tomēr ģimene bija laimīga un turpināja lolot katru kopā pavadīto mirkli.

Reizēm mēs nezinām kas notiks pēc mēneša vai pēc gada, tādēļ sava ģimene ir jāciena vienmēr un ir jāatrod laiks, lai apciemotu viņus un iedzertu kaut tēju pie vakariņu galda. Mīliet savus vecākus!

Leave a Comment