Tamāra Globa nosaukusi 3 zodiaka zīmes, kuru pārstāvji 2023. gadā atbrīvosies no nedienām. Raugi, varbūt arī tu esi laimes lutekļu vidū!

Strēlnieks

Ja esi dzimis Strēlnieka zīmē, Jaunajā gadā piepildīsies visas tavas vēlmes. Panākumi ir atkarīgi no tavas aktivitātes, drosmes un atjautības. Varbūt tu nolemsi mainīt profesiju, bet šajā ziņā jārīkojas pārdomāti.

Lasi vēl: Liktenīgā diena 22.12. 2022: par ko brīdināja dižā Vanga šajā dienā

Tev būs lieliska veselība, tāpēc vari piekrist jebkādiem piedzīvojumam. Tavs paziņu loks manāmi paplašināsies. Ja esi viens/viena, tevi sagaida vētrains romāns, kura rezultātā izveidosies nopietnas attiecības.

Visums vienmēr kustas, un mierīgi sēdēt jums nozīmē iet pret straumi. Strēlnieks atklās, ka viņu dzīvēs iestāsies pārmaiņas, aizraujot viņus viesuļvētrā un aizvedot tālu prom no komforta zonas. Viņi pat var nonākt citā valstī.

Šī zodiaka zīme vēlēsies daudz ko mainīt savā dzīvē, sākot ar savu paziņu loku. Šogad Strēlnieku dzīvē būs dažas krasas pārmaiņas, tāpēc viņi, iespējams, vēlēsies nodarboties ar ekstrēmo sportu.

Šogad viņiem jāiemācās dzīvi uztvert vienkāršāk, un jāsaprot, ka katra kļūda nav liktenīga. Labāk gadiem nemocīties, bet ātri satvert un salabot. Tad zaudējumi būs minimāli.

 

Leave a Comment