Liktenīgā diena 22.12. 2022: par ko brīdināja dižā Vanga šajā dienā

Diena dažiem nesīs atlīdzību, bet citiem – atmaksu par viņu darbiem. Kāpēc tas notiks, skaidroja ekstrasenss Endrjū Heriss.

Noslēpumains un šausminošs datums, kas sadalīs pasaules esamību pirms un pēc – tā numerologi un mediji dēvē 2022. gada 22. decembri.

Kas viņā ir īpašs un kāpēc Vanga par viņu brīdināja pirms vairākiem gadu desmitiem, ekstrasenss un okulto zinātņu maģistrs Andrejs Heriss skaidroja.

“No maģijas viedokļa skaitlis 2 nozīmē izvēles iespējamību un tās sekas – katra no mums un visuma izvēli kopumā. Un, ja saskaitām visus divniekus, iegūstam skaitli 10 – karmas rata noslēpumaino kodu. Tas ir nesatricināms taisnīgums, kas nāk mūsu pasaulē ik pēc 22 gadiem. Šis ir maģiskais cikls, ”sacīja Hariss.

Pēc eksperta domām, šajā periodā augstākie spēki sāk tiesāt indivīdus un veselas civilizācijas par viņu sliktajiem darbiem, kas izdarīti pēdējo 20 gadu laikā. Tāpēc šogad uz svariem kritīs visas negatīvās darbības un notikumi, kas notikuši kopš 2002. gada.

Un tieši 2022. gada 22. decembrī, tūlīt pēc ziemas saulgriežiem, īsāko diennakts gaišo stundu ziemeļu puslodē, iestāsies universālā taisnīguma virsotne.

Lasi vēl: “Sniega karaliene”: Astrologi nosaukuši aukstākās sieviešu zodiaka zīmes, kuras nespēj mīlēt

Dažas dienas pirms noteiktā datuma daudzi sāka izjust veselu virkni negatīvu emociju – aizkaitinājumu, aizvainojumu, sašutumu, agresiju. Vēlams nedot viņiem brīvību un neiesaistīties strīdos. Šo visu ir nepieciešams aizstāt ar visu pozitīvo, kas tavā dzīvē ir noticis.

 

Leave a Comment