Tamāra Globa diemžēl izcēla tikai 3 zodiaka zīmes, kuras decembrī būs bagātas un laimīgas, pārējām nekā

No astroloģijas viedokļa, decembris kļūs par brīnišķīgu mēnesi, un Tamāra Globa saredz šajā mēnesī ko neparastu. Tādas prognozes tu sen nebūsi dzirdējis vai lasījis. Tagad tuvojas lielo pārmaiņu laiks, un jāsāk dzīvot jaunā veidā.

Decembrī zvaigznes sastāsies neiedomājami veiksmīgi, zvaigznes burtiski dejos debesīs un vēstīs priecīgas pārmaiņas.

Pasaule mainīsies, un līdz ar to mainīsies tavs liktenis, parādīsies bagātība, mīlestība un liela laime. Decembra pirmā nedēļa nesīs pārmaiņas personīgajā dzīvē, laimīgas iepazīšanās, tikšanās, randiņus un atzīšanos jūtās.

Decembra otrā nedēļa nesīs panākumus visos centienos, īpaši jautājumos, kas prasa tavu uzmanību un klātbūtni. Decembra trešā nedēļa nesīs bagātību, naudas pārpilnību, lielus jauninājumus darba ziņā, iespēju uzsākt biznesu no nulles.

Decembra pēdējā nedēļa nesīs atjauninājumus it visā, tas būs sava veida tramplīns veiksmīgai dzīvei. Trīs Zodiaka zīmes, pēc Tamāras Globas domām, decembrī kļūs bagātas un laimīgas, tās vairs nebūs skumjas un bēdīgas.

Dzīvē nebūs vietas skumjām, viss sliktais pazudīs, un priekšā spīdēs skaista dzīve gluži kā ziemeļblāzma.

Decembris Dvīņiem būs lielas laimes mēnesis, šis ir laiks, kad sirds uzplaukst, dvēsele dzied un prasa pamošanos. Decembra dienas atbrīvos no visām grūtībām, ar kurām sastapies savā ceļā un kuras nevarēji apiet.

Lasi vēl: Pavisam strauji un negaidīti mūžībā devies izcils sportists vien 35 gadu vecumā

Blakus Dvīņiem parādīsies cilvēks, kurš palīdzēs atrast garīgo laimi, tas būs īsts dvēseles radinieks. Dvēseles radinieks, ar kuru tev būs viegli un patīkami iet kopā pa dzīvi, būt tas cilvēks, kurš palīdzēs tev nostāties uz kājām finansiāli un dzīves plānu ziņā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment