Pavisam strauji un negaidīti mūžībā devies izcils sportists vien 35 gadu vecumā

Pavisam nesen pasauli pārsteidza ziņa, kurā teikts, ka pēkšņi mūžībā devies izcils sportists un viņiem bija vien 35 gadi. 

Sēru vēsts pienākusi no ārzemēm. Kīts Farmers, viens no Ziemeļīrijas veiksmīgākajiem motociklistiem, miris 35 gadu vecumā. Četrkārtējais Lielbritānijas čempions, pēkšņi devies mūžībā.

Viņš izstājās no sacīkstēm 2021. gada septembrī, taču sākotnēji plānoja izstāties pagājušā gada beigās. Farmers ieguva National Superstock 600 titulu 2011. gadā, un National Superstock 1000cc panākumi sekoja 2012. un 2018. gadā, savukārt viņš ieguva arī Lielbritānijas Supersport titulu 2017. gadā.

Savas karjeras laikā Ziemeļīrijas braucējs sacentās dažās no BSB aploka ievērojamākajām komandām, tostarp Paul Bird Motorsport komandā, Buildbase Suzuki un TAS Racing.

Lasi vēl: Trīs zodiaka zīmes, kas spēj paredzēt nākotni; pati Merilina Kerro uzmanās no viņiem

Papildus dalībai BSB atbalsta čempionātos Farmers regulāri startēja arī britu Superbike sērijā. Kad viņš paziņoja par izstāšanos, viņš bija piedalījies Nacionālajā Superstock čempionātā, un iForce Lloyd & Jones BMW viņam piedāvāja braukt Superbike klasē 2021. gadā.

Viņš sacīja, ka nolēmis aiziet pensijā agrāk, nekā plānots, jo viņš to raksturoja kā “divas salīdzinoši lielas avārijas”. Runājot par savu aiziešanu pensijā, viņš teica: “Man ir bijis grūts gads, bet tās ir tikai sacīkstes. Esmu sapratis, ka ir pienācis laiks doties prom”.

Pēdējais video materiāls ar sportistu: 

Leave a Comment