“Sūdzējās par sāpēm sirdī”: aizsaulē pēkšņi devies daudzu seriālu galvenais atveidotājs un mīlošs tēvs

Aizsaulē pēkšņi devies daudzu seriālu galvenais atveidotājs, talantīgs aktieris un mīlošs tēvs. Kā tiek ziņots, viņš nomira ļoti pēkšņi, nevienam negaidot. 

Dvēsele nekur nepazūd.

Tas ir, tās vēlmes manī, kuras es varu veidot tā, lai tās kaut kādā mērā būtu līdzīgas Radītājam, sauc par dvēseli. Tas ir dāvināšanas un mīlestības īpašums pret visu, kas mani neskar.

Citiem vārdiem sakot, kad jūs izejat ārpus sava egoisma robežām, lai dāvinātu, mīlētu, piedalītos ar tiem, kas jūsu egoismā ir pilnīgi nepiefiksēti, tad visi jūsu īpašumi, kas šobrīd ir sakārtoti kopā, jo tie pastāvīgi mainās, tiek saukti par “dvēseli”.

 

Miris slavenais teātra un kino aktieris Jurijs Potapenko. Viņam bija 58 gadi.

Jurijs Potapenko nomira pēkšņi. Par viņa nāvi paziņoja teātris, kurā mākslinieks nostrādāja vairāk nekā trīsdesmit gadus – kopš 1991. gada.

“Mūžībā aizgājis aktieris Jurijs Potapenko. Viņam bija 58 gadi. Negaidītā ziņa satrieca teātra ģimeni. Pirms divām nedēļām sarunā Jurijs sūdzējās par sāpēm sirdī, un šodien viņa vairs nebija.

Grūti noticēt, grūti pieņemt… Skatītāji novērtēja aktiera talantu un spēju pārvērsties absolūti atšķirīgos tēlos, un kolēģi atcerēsies Juriju kā patiesu draugu, vienmēr gatavu nākt palīgā grūtā brīdī,” – atzīmēja teātrī.

Lasi vēl: Kāpēc sudrabs paliek melns? Ja jūsu sudraba ķēdīte ir kļuvusi melna, ir laiks doties pie ārsta vai priestera

Aktierim palika sieva Irina un mazais dēls, kurš nāca pasaulē gluži kā dāvana aktiera 50. dzimšanas dienā. Potapenko ir arī meita, kurai tagad ir 36 gadi.

 

Leave a Comment